Reklam Bannerı

S24 FE ANA KONU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    s24fe
Oraya yazmayı unhtmuşum fakat mobil veri açıkken şarj daha hızlı gidiyor. oyun modu olmaması bir tık sinir etti beni, eski telefonumda oyun moduna geçince telefonu sessize alır aramaları falan direkt meşgule atardı. ses açma-kısma tuşlarını atayabiliyordun ses açma tuşuna basınca ateş falan ediyordum. dediğim gibi kasası ısıyı geçiriyor soğuk sıcak farketmiyor. bu oneui'ın bir sorunu bence, telefon bazen kendi kendine gece çekimi uapıyor karanlıksa. belki ben karanlık çekmek istiyorum? ama yok öyle çekecen. fark edersen kapatabiliyorsun o an edemezsen kapatamıyorsun. ayarlardan tamamen kapatma vardır muhtrmelen ama bulamadım.
Oyun eklentilerini indirip öncelik modunu açarsanız her şeyi kapatıyor ve gece modu kapatılabiliyor vaktim olunca detaylı şekilde anlatırım

%85 oranında wifi %15 mobil veri
Büyük ihtimal hem işlemcinin daha iyi olması hem de kapasitenin katkısı bu süreleri verme olanağı tanımış. Kötü değil, Samsung için iyi de denebilir. Böyle bir cihaz için ortalama 7-7.5 saat vermesi iyidir en azından (tamamen Wi-Fi'da ve içerik tüketiminde daha da artabilir). Normal kullanımdaki süresi diğer cihazlarla benzer ancak oyun için ne kadar iyi yapılmış bir bakıma bu da önemli.

ben 120 oynayabiliyorum. aşırı+ 120 olmuyor mu?
Screenshot_2025-02-10-19-19-47-608_com.instagram.android.webp

Son düzenleme:
Büyük ihtimal hem işlemcinin daha iyi olması hem de kapasitenin katkısı bu süreleri verme olanağı tanımış. Kötü değil, Samsung için iyi de denebilir. Böyle bir cihaz için ortalama 7-7.5 saat vermesi iyidir en azından (tamamen Wi-Fi'da ve içerik tüketiminde daha da artabilir). Normal kullanımdaki süresi diğer cihazlarla benzer ancak oyun için ne kadar iyi yapılmış bir bakıma bu da önemli.
Daha bir haftasını doldurmamış bir de kurulum sürecinde aslında. Tam bir hafta geçtikten sonra bir daha bakmak lazım pil süresine

Valla hocam daha 1 hafta olmadı kesin bir şey diyemem daha hala kullanım özellikleri öğreniliyor.. yazıyor cihaz otursun ondan sonra yorum yaparım
Şuan yorum yapabilirim cihazı sabah %80 şekilde şarjdan aldım sabah 6 dan akşam şuan saat 7 ye geliyor ve %16 kaldı mobil veride tam bir süre veremiyorum çok aralıklı ama uzun baktım pil performansını mükemmel buldum.

Hocam oyun konusunda rahatsız olduğunu bir konu varmı?
Warzone daki klasik bug saolsun deneyemedim ama aşırı memnunum 90fps pubg de ilk defa ısınmayan bir cihaz kullandım herhalde daha önceki cihazım x6 pro idi 90fps de 43 derece oluyordu S24 FE işlemci olarak daha güçlü olmasına rağmen maksimum 39 derece gördü arada 37 ye kadar düştüğü oluyordu tabi genshinde maalesef aşırı güç çekiyor 46 lara varabiliyor

Warzone daki klasik bug saolsun deneyemedim ama aşırı memnunum 90fps pubg de ilk defa ısınmayan bir cihaz kullandım herhalde daha önceki cihazım x6 pro idi 90fps de 43 derece oluyordu S24 FE işlemci olarak daha güçlü olmasına rağmen maksimum 39 derece gördü arada 37 ye kadar düştüğü oluyordu tabi genshinde maalesef aşırı güç çekiyor 46 lara varabiliyor
Benim için önemli olan pubg. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

ya nasıl anlatacağımı bilemedim ama s24 ultradaki noktalardan bahsetmiyorum. kavisli ekranlarda telefonun arka kapağı da kavisli oluyor ya, keşke ondan olsaudı
Sanırım şu tasarımdan bahsediliyor:

1739900439049.webp

S24 FE'de ise arka tarafın kenarları hem düz hem de farklı renklerde belli olacak şekilde çerçeve çizgisi var modelde.

1739900976204.webp
1739900996187.webp

Her segmentin modeli arka kamera tasarımı konusunda birbirine benziyor lakin genel tasarım konusunda da benziyor keza birçok orta segment modelinde de çerçevedeki çizgiler böyle. Hem aksesuar durumu hem kimine göre kullanım rahatlığı hem de sağlamlık açısından olumsuz eleştirileri de vardı bu tasarımın. Tasarımı aynı devam ettirerek diğer özellikleri de neredeyse aynı devam ettirmeye başladı Samsung.

Sanırım şu tasarımdan bahsediliyor:

Ekli dosyayı görüntüle 2675

S24 FE'de ise arka tarafın kenarları hem düz hem de farklı renklerde belli olacak şekilde çerçeve çizgisi var modelde.

Ekli dosyayı görüntüle 2676Ekli dosyayı görüntüle 2677

Her segmentin modeli arka kamera tasarımı konusunda birbirine benziyor lakin genel tasarım konusunda da benziyor keza birçok orta segment modelinde de çerçevedeki çizgiler böyle. Hem aksesuar durumu hem kimine göre kullanım rahatlığı hem de sağlamlık açısından olumsuz eleştirileri de vardı bu tasarımın. Tasarımı aynı devam ettirerek diğer özellikleri de neredeyse aynı devam ettirmeye başladı Samsung.
S23 ultra tasarımı güzeldi, ondan sonra o eski tasarım dilinden eser kalmadı. Aşırı basit duruyor

Geri