Redditte filan 8-9 saat ekran süresi alanlar gördüm ama 5-6 saat alanda fazla kafamı karıştırdıMuazzam bir ekran süresi bekleme fakat GT2'den daha iyi olduğu kesin
Wi-fide 8 saat verir çok zorlamazsan mobil veri daha az tabiki. Ne yaptığına göre değişiyor o işRedditte filan 8-9 saat ekran süresi alanlar gördüm ama 5-6 saat alanda fazla kafamı karıştırdı
Bu testte 5.5 saat verdiyse günlük kullanımda hafif performans modunda 7 saat filan alırım diye tahmin ediyorumWi-fide 8 saat verir çok zorlamazsan mobil veri daha az tabiki. Ne yaptığına göre değişiyor o iş
Evet bu testin hem yükü ağır hem de mobil veri testi olduğundan normalden daha az pil süresi çıkması olağanBu testte 5.5 saat verdiyse günlük kullanımda hafif performans modunda 7 saat filan alırım diye tahmin ediyorum
Çoğu testte ekran süreleri arasında ciddi bir fark görmedim ben birde + gt2 ile yakın boyutta ben daha küçük bir telefon istiyorum artıkPlus al bari de bataryası pişman etmesin.
S25 in 25w şarjı plus ve ultradaki 45w a göre çok fark eder miEvet bu testin hem yükü ağır hem de mobil veri testi olduğundan normalden daha az pil süresi çıkması olağan
15 dakika fark eder en fazlaS25 in 25w şarjı plus ve ultradaki 45w a göre çok fark eder mi
Çokta gerekli değilmiş o zaman15 dakika fark eder en fazla
Her türlü yavaş şarj oluyor maalesef 45w da öyleÇokta gerekli değilmiş o zaman
Hayırlı olsun, kompakt cihaz olarak çok iyi Daha yeni almışsınız ama mobil veri açık halde batarya tüketimi fazla mı oluyor? Günü kurtarıyor mu?Diğer hesabın şifresini bulamadığım ve bir türlü sıfırlayamadığım için buradan yazıyorum. Düm itibariyle s25 12 256 aldım. Genel olarak memnunum tek sevemediğim nokta ekran canlılığı oldu gt2 ve tab s9a göre renkler canlı mod da olmasına rağmen daha soluk
Ayrıca bunun içinde güncellemede yaptı telefonEkli dosyayı görüntüle 3769Ekli dosyayı görüntüle 3769Ekli dosyayı görüntüle 3769
Daha ilk şarjı daha batarya oturmadı spotofy arka planda 15 saat çalıştı 8 saati mobil veri ile
Mobil veri wifi adaptif parlaklık açık karma kullanım
Güzel pil süresi almışsınEkli dosyayı görüntüle 3769Ekli dosyayı görüntüle 3769Ekli dosyayı görüntüle 3769
Daha ilk şarjı daha batarya oturmadı spotofy arka planda 15 saat çalıştı 8 saati mobil veri ile
Mobil veri wifi adaptif parlaklık açık karma kullanım
Dün light modda ağırlıklı olarak wifi kullanımında %85 ile 7.5 saat aldıGüzel pil süresi almışsın
%5 iyidir 8 saatte daha üstü kötüDün light modda ağırlıklı olarak wifi kullanımında %85 ile 7.5 saat aldı
8 saatlik boşta beklemede %4-5 arası pil kaybediyor bana bir tık fazla gibi geldi ama daha 1 hafta olmadı cihazla
Bataryasının küçük olmasının dezavantajı yapıcak birşey yok%5 iyidir 8 saatte daha üstü kötü