Reklam Bannerı

Realme gt2 den s25 12/256ya geçiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Equa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Equa

Yeni Başlayan
1-2 ay içinde s25 almayı düşünüyorum. Genel samsung ekosistemimi tamamlayacak son ürün olucak fakat s25in batarya performansı nasıl olur gt2 de bataryadan çok sorun çekiyorum çünkü.
Mesela dün 2 saat ekran süresi alabildim 1 saati kamerada fotoğraf ağırlıklı geçti

Muazzam bir ekran süresi bekleme fakat GT2'den daha iyi olduğu kesin

Diğer hesabın şifresini bulamadığım ve bir türlü sıfırlayamadığım için buradan yazıyorum. Düm itibariyle s25 12 256 aldım. Genel olarak memnunum tek sevemediğim nokta ekran canlılığı oldu gt2 ve tab s9a göre renkler canlı mod da olmasına rağmen daha soluk

Diğer hesabın şifresini bulamadığım ve bir türlü sıfırlayamadığım için buradan yazıyorum. Düm itibariyle s25 12 256 aldım. Genel olarak memnunum tek sevemediğim nokta ekran canlılığı oldu gt2 ve tab s9a göre renkler canlı mod da olmasına rağmen daha soluk
Hayırlı olsun, kompakt cihaz olarak çok iyi Daha yeni almışsınız ama mobil veri açık halde batarya tüketimi fazla mı oluyor? Günü kurtarıyor mu?

Hayırlı olsun, kompakt cihaz olarak çok iyi Daha yeni almışsınız ama mobil veri açık halde batarya tüketimi fazla mı oluyor? Günü kurtarıyor mu?
Screenshot_20250812_181303_Device care.webp
Daha ilk şarjı daha batarya oturmadı spotofy arka planda 15 saat çalıştı 8 saati mobil veri ile
Mobil veri wifi adaptif parlaklık açık karma kullanım

Geri