Reklam Bannerı

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

S23 Ultra kullanıyorum. ilk çıktığı dönemde almıştım. Çok doğru bir karar vermişim. Hala çok memnunum. Tabi eksiklikleri var. Yeni serileri çıkmasına rağmen hala değiştirmeyi düşünmüyorum.

Realme Gt 2 Pro, şuan tek sıkıntım fazla ısınıyor olması ve pili benim kullanımıma göre biraz hızlı bitiyor olması, diğer cihazlara göre normaldir ama tahminimce, günü götürüyor.

Güncelleme olarak yazayım 24 Fe kullanıyorum şubat ayından beri performans olarak çok çok iyi ancak iyi bir soğutma ile kendi başına çabuk ısınabiliyor ve throttle a uğrayabiliyor kullanım olarak mütihiş One UI 7 ile daha da güzel oldu

Güncelleme olarak yazayım 24 Fe kullanıyorum şubat ayından beri performans olarak çok çok iyi ancak iyi bir soğutma ile kendi başına çabuk ısınabiliyor ve throttle a uğrayabiliyor kullanım olarak mütihiş One UI 7 ile daha da güzel oldu
Soğutma olarak ne tercih ediyorsunuz?

F3 kullanıyorum batarya yeni değiştim max 4 4.5 saat gidiyor ekran süresi güncelleme almaması bazı servislerde buglar yaptırmaya başladı yavaştan salıyo kendini ama bundan daha iyi olmaz alabileceğim cihazlar a 56 ya zorla çıkabiliyom ama gpu çok zayıf 870 den. 7 8 fps veriyo mesela 56 f3 12 13 fps veriyor işlemci biraz eskidi ama gpu halen çok iyi

S21 Plus kullanıyorum beni idare ediyor.
İlerde değiştirirsem yine Samsung düşünüyorum.
Sebebi ise güncelleme.
Honor dünyaya verdiği güncelleme sözünü ülkemizde de tutarsa onada geçebilirim.

s25 plustan memnun musun telefon ideal bir performans ve pil acısından 1 günü kolaylıkla cıkarıyor mu? bide kamera performansı nasıl
Sadece mobil veri bütün gün oyunsuz ve standart sosyal medya kullanımı ile 7 saat civarı ekran süresi veriyor wifi ile günlük 9 saatleri aşıyor. Ekran Qhd çok iyi kaliteli, performans olarak diyecek birşey yok standart kullanım için çok hızlı, oyunlardada çok başarılı Kasma tarzı bişey yok. Kamera performansı için ise ben begendim ama bazı arkadaşlar beğenmiyor hanımda 200 pro var ondan iyi çekiyor mesela. Çinlilere göre renklendirmeyi çok doğal yapıyor. Kimiside daha kontrastlı seviyor bu biraz tercih meselesi. Ama ana odak 1. Sırada kamera ise başka markalar değerlendirebilir.

Sadece mobil veri bütün gün oyunsuz ve standart sosyal medya kullanımı ile 7 saat civarı ekran süresi veriyor wifi ile günlük 9 saatleri aşıyor. Ekran Qhd çok iyi kaliteli, performans olarak diyecek birşey yok standart kullanım için çok hızlı, oyunlardada çok başarılı Kasma tarzı bişey yok. Kamera performansı için ise ben begendim ama bazı arkadaşlar beğenmiyor hanımda 200 pro var ondan iyi çekiyor mesela. Çinlilere göre renklendirmeyi çok doğal yapıyor. Kimiside daha kontrastlı seviyor bu biraz tercih meselesi. Ama ana odak 1. Sırada kamera ise başka markalar değerlendirebilir.
Yapay zeka konusunda cihaz guzel performans veriyor mu acaba?

S25 ultra 512 gb kullanıyorum 3 ay önce 69 bine almıştım çok memnunum aslında ama bazen instagram sapıtıyor çöküp duruyor vs sonra instadaki repost ve tiktoktaki yorumlara foto atma özelliği gitti saçma bir şekilde ne yaptıysam getiremedim çözümünü bilem barsa da ulaşırsa sevinirim.

Realme Gt2 Pro TR'ye ilk geldiğinde aldım. 8gen1 den dolayı şarjı hızlı bitiyo ama 65w sayesinde sıkımtı yaşamıyorum. Kameraları ortalama. Ekranı sayesinde video izlemek, oyun oynamak çok zevkli. Hala çok memnun bir şekilde kullanıyorum.

Geri