Reklam Bannerı

17.000 ve altı telefon önerisi

sasuke262

Keşifçi
Merhabalar,
telefon alacağım, oyun oynanmayacak, gündelik kullanım için en iyi kamera özelliğine sahip cihaz arıyorum.
S21 FE snapdragon versiyonunu düşünüyorum,
bu fiyat ve altı için tüm önerileri sıralar mısınız?

20 bin TL altındaki seçenekler.
Honor 200
Samsung Galaxy A55
Samsung Galaxy A35
Nothing Phone (1)

Honor 200 8/256GB 17K civarına tekrar düşebilir. Nothing Phone 1 şu an pahalı 12-13K civarında satıldı. En mantıklı seçenekler A55 ve Honor 200. S21 Fe de sorunları kabul edildiği takdirde bakılabilir ama eski cihaz, güncelleme ömrü doldu sayılır. Android 16 alır ve 1 yıl da üstüne güvenlik güncellemesi alır. Snapdragon 888 de güçlü ama sorunlu bir işlemci ısınma ve pil sorunu var.

Son düzenleme:
Honor 200 ara sıra bu fiyata düşüyor, telefotosu olması kameralarının her sensörünün iyi olması güzel. S21fe güzel uzun süredir piyasada var bilindik bir model ama s25 çıktı yani 4 senelik bir model olacak yakında, güncellemesi bitti ve eski sayılır. A55 dengeli bir model 128 GB olarak 17 binin altında satılıyor, telefotosu yok. Video çekeceksen s21fe haricinde hiç birinde 4k60 yok, 4k30 var ki bu benim için büyük eksi. İkinci el bakacaksan başka seçenekler de vardır

Merhabalar,
telefon alacağım, oyun oynanmayacak, gündelik kullanım için en iyi kamera özelliğine sahip cihaz arıyorum.
S21 FE snapdragon versiyonunu düşünüyorum,
bu fiyat ve altı için tüm önerileri sıralar mısınız?
Honor 200 6/256 düşerse onu kapın. Düşmezse ve ısınma-batarya sorunlarına katlanabileceksen S21 Fe iyidir.

Exynos'lu alternatiflerine nazaran 100 W hızlı şarjından dolayı dahi alınabilir diğer sunduklarıyla beraber Honor 200 8/256. S21 FE'yi kullanırken olacak olan pil ömrü problemi tatminsizlik de oluşturabilir keza A55 modeli de. Bunların yaşatacağı sorun kimine sorun da olmayabilir ancak çoğunluk çokça bahsediyor bu durumdan. Ara sıra S22 de kendini gösteriyor bu fiyatlarda ancak pil ömrü bu modelde daha da göze batıyor ve uğruna uğraşılacak bir model de değil aslında.

@OKN @Yunus Emre @Technicer @Gucukbey @Keymey
Telefonu anneme almayı düşünüyorum ve o da oyun oynamaz, günlük kullanım için gerekli.
Bütçeyi fazla çıkamam ve gördüğüm bu fiyat bandındaki en iyi kamera S21 Fe var.
Fakat aklımı kurcalayan, telefon günü kurtarır mı?
Uzun süre gider mi?
Diğer cihazlara baktığımda ya işlemci ya da kamera o kadar iyi gelmedi.

Telefonu anneme almayı düşünüyorum ve o da oyun oynamaz, günlük kullanım için gerekli.
Uzun süre gider mi?
S21FE yada A55 alabilirsin o zaman, hangi cihazlara baktın bilmiyorum ama A55 daha iyi olabilir batarya ve güncelleme açısından

Uzun süre gider mi?
Pil ömrü söz konusu olduğunda ve özellikle sürekli kullanım söz konusu olduğunda S21 FE daha uzak kalıyor. Eğer ki 4k 60 FPS gerekli değilse A55 modeli daha uygun olabilir. Normalde, ''FE'' de olsa ''S'' serisi ''S'' serisidir ancak batarya söz konusu olduğunda durumlar değişiyor ayrıca günü kurtaracağını zannetmiyorum. İşlemci ve kamera konusu da; Samsung her bütçede olduğu sürece böyle maalesef.

S21FE yada A55 alabilirsin o zaman, hangi cihazlara baktın bilmiyorum ama A55 daha iyi olabilir batarya ve güncelleme açısından
Baktığım cihazlar:
Noting Phone 1: Fiyat ve özellikler çok iyi, fakat tasarımı anneme gitmez, beğenmedi.
A serileri (35 ve 55) kamera iyi değil (s21 fe ye göre), işlemci problemli exynos, güncellemeler var ama bu fiyata s serisi almak daha mantıklı geliyor.
(oyun oynayan biri olsaydı kesinlikle önermezdim anneme, fakat günlük kullanım dediğim gibi.)
Honor 200: 4k 60 fps yok, işlemci o kadar iyi değil ve fiyat 19k.
bütçe 16-17k

Pil ömrü söz konusu olduğunda ve özellikle sürekli kullanım söz konusu olduğunda S21 FE daha uzak kalıyor. Eğer ki 4k 60 FPS gerekli değilse A55 modeli daha uygun olabilir. Normalde, ''FE'' de olsa ''S'' serisi ''S'' serisidir ancak batarya söz konusu olduğunda durumlar değişiyor ayrıca günü kurtaracağını zannetmiyorum. İşlemci ve kamera konusu da; Samsung her bütçede olduğu sürece böyle maalesef.
Günlük kullanım için düşünüyoruz, günü kurtarmasa bile,
1 kez şarj etse 33 wattla 1 saat 10 ya da 1saat 20 dk sürer
annemde şuan a10 var ve her gün 1 defa şarja takıyor, az kullandığından şarj iyi gidiyor.

Günlük kullanım için düşünüyoruz, günü kurtarmasa bile,
1 kez şarj etse 33 wattla 1 saat 10 ya da 1saat 20 dk sürer
annemde şuan a10 var ve her gün 1 defa şarja takıyor, az kullandığından şarj iyi gidiyor.
Ebeveynler için genelde uzun süre şarjı giden ve pek şarja takılmayan veya şarjı hızlı dolan cihazlar önemlidir şayet sürekli şarjının az gitmesi veya yavaş şarj olması daha çok baş ağrıtıcı oluyor. S21 FE ve A55 arasındaki kullanım rahatlığı farkı da, cihazlar denenirse daha iyi olabilir aslında şayet sıcaklık ve ağırlık da pek göze çarpmayan ama etkileyen bir durum.

Baktığım cihazlar:
Noting Phone 1: Fiyat ve özellikler çok iyi, fakat tasarımı anneme gitmez, beğenmedi.
A serileri (35 ve 55) kamera iyi değil (s21 fe ye göre), işlemci problemli exynos, güncellemeler var ama bu fiyata s serisi almak daha mantıklı geliyor.
(oyun oynayan biri olsaydı kesinlikle önermezdim anneme, fakat günlük kullanım dediğim gibi.)
bütçe 16-17k
Nothing Phone 1'in de ana kamerası iyidir, işlemcisi de daha memnun eder ve hızlı şarjı da bununla birleşince iyi sonuçlar ortaya çıkar ama kamera video seçenekleri, yazıldığı gibi şekli ve söz konusu ışığı dışında pek albenisi olmaması (bu modellere göre) kendinden itebilir. A55 alınabiliyorsa da diğer ''A'' serisi modeller daha geride kalır. Honor 200'ün de video seçenekleri daha kısıtlı ancak işlemci kısmında fazla fark yaşatacak bir model değil, hem döküm farkı hem de arada fazla güç farkı olmaması şayet bunlarla beraber daha da memnun edeceği bir gerçek. Şu an da 19k olması da, birçok kez indirim görmesi veya yılbaşı sonrası fiyatının artması olarak değerlendirilebilir. Yakın zamanda tekrar indirime uğrarsa 18k'nin de altına düşebilir. Akla yattıysa ve şarj durumu da çözülebilirse S21 FE yine alınabilir tabii, bu kullanımlara göre de A55 kalıyor zaten geriye. Yukarısı aşağısı yazılanlardaki gibi.

Ebeveynler için genelde uzun süre şarjı giden ve pek şarja takılmayan veya şarjı hızlı dolan cihazlar önemlidir şayet sürekli şarjının az gitmesi veya yavaş şarj olması daha çok baş ağrıtıcı oluyor. S21 FE ve A55 arasındaki kullanım rahatlığı farkı da, cihazlar denenirse daha iyi olabilir aslında şayet sıcaklık ve ağırlık da pek göze çarpmayan ama etkileyen bir durum.
bende gt2 var, s21 fe 2. nesille işlemci aynı, telefonu çok kullanan biriyim ve oyun oynuyorum, hızlı şarj kurtarıyor,
fakat günlük kullanım ve sosyal medya olacak annemin kullanımı,
fazla bakmıyor, bu fiyatı uygun buldum ve kamera olarak en iyisi s21 fe de,
ve bu fiyata 17k ya daha iyi bir kamera performansı olan bir cihaz bulabileceğimi düşünmüyorum.
a55 de, o fiyata sunduğu şeyler tatmin etmiyor.

Baktığım cihazlar:
bütçe 16-17k
Hocam emin ol 1480 888'den daha az sorunludur, 888 Samsung döküm çünkü. A55 ana kamerası S21FE'den daha iyi geniş açı kamerası çok benzer, selfie kamerası birebir aynı her ikisi de 32mp 1/2.74 inç sensör. Kamerada daha iyi olabilecek tek özellik telefoto ve video.

Onun dışında sen karar verdiysen S21FE de güzel telefon

bende gt2 var, s21 fe 2. nesille işlemci aynı, telefonu çok kullanan biriyim ve oyun oynuyorum, hızlı şarj kurtarıyor,
fakat günlük kullanım ve sosyal medya olacak annemin kullanımı,
fazla bakmıyor, bu fiyatı uygun buldum ve kamera olarak en iyisi s21 fe de,
ve bu fiyata 17k ya daha iyi bir kamera performansı olan bir cihaz bulabileceğimi düşünmüyorum.
a55 de, o fiyata sunduğu şeyler tatmin etmiyor.
GT 2'nin 65 W hızlı şarj avantajı, hem video seçeneği hem de kamera konusunda başarılı modellerden olmasının yanı sıra biraz Çinli biraz Koreli yapıyor cihazı. Çinli firmaların da tek tük düzgün modelleri çıkıyor ve hızlı şarjları da sabit olduğundan bu şekilde kurtarıcı oluyor ancak uzun süredir bu modeller de yok artık. Görünene göre de, belli ki bir modelde karar kılınmış şimdiden.

Orijinal adaptör kullansanız daha iyi olur.
Özellikle yeni cihaz alındığında daha önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konu olabilir. Samsung'un kutu içeriği ve geleceğe yönelik pil performansı da düşünülürse en azından biraz daha rahat ettirir veya daha uzun aylar, yıllar götürebilir bataryayı. Eski cihaz için sorun olmaz neticede.

Orijinal adaptör kullansanız daha iyi olur.
orjnal adaptör kullanıyoruz.

s21 fe için adaptör olarak şunu düşünüyorum https://www.hepsiburada.com/samsung...fast-sarj-adaptoru-25w-beyaz-pm-HBC00002VGOF3

a55 le kamera testi karşılaştırmasını izledim, s21 fe daha iyi gibi geldi.
dediğim gibi a55e içim ısınmadı,
eğer kendime alacak olsam 15k fiyat bandında şuan noting phone 1 olabilirdi, fiyat uygunluğu ve verdiği özellikleri düşününce.

GT 2'nin 65 W hızlı şarj avantajı, hem video seçeneği hem de kamera konusunda başarılı modellerden olmasının yanı sıra biraz Çinli biraz Koreli yapıyor cihazı. Çinli firmaların da tek tük düzgün modelleri çıkıyor ve hızlı şarjları da sabit olduğundan bu şekilde kurtarıcı oluyor ancak uzun süredir bu modeller de yok artık. Görünene göre de, belli ki bir modelde karar kılınmış şimdiden.
Hızlı şarjı olmasa ben mümkün değil almazdım, telefonu çok kullandığım için. gt2 yi, 2024 şubat ayı 12/256 yı 15k ya aldım.

günlük kullanım için s21 fe nin problem olacağını düşünmüyorum, baya araştırdım, ama emin olamadığım için konuyu açtım.

Geri