Reklam Bannerı

17.000 ve altı telefon önerisi

şimdi düşünüyorumda, s21 fe batarya olarak 2-3 sene sonra günü kurtarmayabilir.
şuanda anca idare etse, ilerde dayanmaz gibi,
hadi benim gt2 de hızlı şarj var, bunda oda yok.
gt2 cihazında da 888 var ve 1 yıldır kullanıyorum şarjı hala aynı gidiyor.
(sürekli açık ekran vb.. kullanmama rağmen)
ne önerirsiniz? (bütçe çıkmaz, hatta değmediğinizi düşünüyorsanız bütçe düşün)
Hocam o kadar düşünmene gerek yoktu başından beri söylüyoruz bataryasının sıkıntı olduğunu

1738881380314.webp

Bu fiyatta alınabilecek en iyi telefon diyebilirim. Oyun oynamadığı sürece Exynos'lu versiyonda ortalama 7 saat ekran süresi veriyor. Son güncelleme olarak OneUI 7'yi alacak ki bu güzel bir şey. Kamera olarakda fhd 120fps seçeneği var (Exynos'da var Snapdragon'da var mı bilmiyorum.) Çoğu kişi ısınma konusuna takılıyor ama şahsen bende Exynos'lu versiyonda öyle acayip bir ısınma deneyimlemedim. Alırsanız şimdiden hayırlı olsun. (Snapdragon versiyonunun daha az ısındığını ve daha az pil tüketimi olduğu söyleniyor, aynı zamanda sürdürebilirlik konusundada Snapdragon'un önde)
Ortalama 7 saati genelde A3x/A5x serileri için söylüyorlardı. S21 FE için ortalama 5-5.5 saat aldığını yazanlar vardı. 7 saat alınabiliyorsa iyi açıkçası, hem cihaza hem Samsung'a hem de sunduklarına göre.

Ortalama 7 saati genelde A3x/A5x serileri için söylüyorlardı. S21 FE için ortalama 5-5.5 saat aldığını yazanlar vardı. 7 saat alınabiliyorsa iyi açıkçası, hem cihaza hem Samsung'a hem de sunduklarına göre.
Exynos'lu versiyonda yoğun kullanım olmadan yani film izlemek ve wp den sohbet etmek makale okumak ile 7 saat veriyor ortalama onun dışında yoğun kullanımda ne olur bilemiyorum

Exynos'lu versiyonda yoğun kullanım olmadan yani film izlemek ve wp den sohbet etmek makale okumak ile 7 saat veriyor ortalama onun dışında yoğun kullanımda ne olur bilemiyorum
Tarayıcı kullanımı, videolardan ziyade yazılı kullanım, sohbet uygulamaları her cihazda fazla pil tüketmeyecek etkenler. Yoğun kullanımdan ziyade uzun süreli videolu içerik tüketimi dahi pili tam tersi etkileyebilir. Ortalama 7 saat sürenin alınmasının bir diğer sebebi de 60 Hz tazeleme hızı olabilir. Bu şekilde de ekran süresini uzatanlar deneyimlerinde belirtiyordu. Cihazı %5-%7'ye kadar kullanınca da alınabilir bir süre ancak sağlıklı değil tabii.

Tarayıcı kullanımı, videolardan ziyade yazılı kullanım, sohbet uygulamaları her cihazda fazla pil tüketmeyecek etkenler. Yoğun kullanımdan ziyade uzun süreli videolu içerik tüketimi dahi pili tam tersi etkileyebilir. Ortalama 7 saat sürenin alınmasının bir diğer sebebi de 60 Hz tazeleme hızı olabilir. Bu şekilde de ekran süresini uzatanlar deneyimlerinde belirtiyordu. Cihazı %5-%7'ye kadar kullanınca da alınabilir bir süre ancak sağlıklı değil tabii.
Evet telefon annemin ve 120hz ile 60hz arasındaki farkı fark etmediği için 60hz kullanıyor. Doğal olarak pil biraz daha uzun gidiyor.

Geri