Reklam Bannerı

HANGİ MONİTÖR DAHA İYİ ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merthopee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merthopee

Paylaşımcı
Arkadaşlar selamlar yeni bir monitör almak istiyorum 2k bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ?

Samsung mu ?

yoksa aoc mu ?

Birde parçalar uyumlumu ramler 6000mhz olması içimde bir şey uyandırdıda
Arkadaşlar selamlar yeni bir monitör almak istiyorum 2k bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ?

Samsung mu ?

yoksa aoc mu ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250705_102457_Chrome.webp
    Screenshot_20250705_102457_Chrome.webp
    79.3 KB · Görüntüleme: 27
İkisinin arasından AOC daha iyi ama başka monitörlere de bakabilirsin. Şu monitör AOC'a bayağı yakın ve daha uyguna satılıyor. ama renk gamutu kapsamı daha düşük değerlendirmek istersen

İkisinin arasından AOC daha iyi ama başka monitörlere de bakabilirsin. Şu monitör AOC'a bayağı yakın ve daha uyguna satılıyor. ama renk gamutu kapsamı daha düşük değerlendirmek istersen

Hocam pc nasıl peki uyumsuzluk var mı

Hocam iptal edip anakartı asus yapsam olur mu yoksa bu anakaetta iyimidir ASUS PRIME B650M-R AM5 DDR5 Micro

ATX Anakart
Bütçen varsa olur, ana kartları pek bilmiyorum açıkçası. Çift SSD yuvası vs gibi avantajları olabiliyor. Senin sistemdekinde var mı bilmiyorum

AOC 24G2U kullanıyorum uzun süredir(ve şuanda da ondan yazıyorum). Gayet de memnunum.
Samsung UR55 4K 60 Hz monitör var o da iyi ama renklerini beğenemiyorum.
Benim bu markalarda deneyimlerim bunlardı.

Aoc alacaksan satış ortaklığı bağlantısı. Uygulama üzerinden alışveriş yaparsan komisyon kazanırım. Teşekkür ederim.

Geri