Kullandığım telefon çok eski olmasına karşın ihtiyaçlarımı karşılıyor.
ÇöpS23 Ultra kullanıyorum, genel olarak memnunum. Telefonun kavisli olması sebebiyle 3 santimetre gibi komik bir yükseklikten düşüp kırıldıktan sonra 11.000TL masraf çıkarmasaydı her şey daha iyi olabilirdi.
s21 de yapmışlardı bunu. s23 serisinde de yapsalar keşke. iki tane birbirinin aynı telefonun birinin diğerinden 4 yıl daha fazla güncel kalacağı fikri korkunç.S23 Ultra kullanıyorum.10x lensin gece performansı,Güncellemenin 4 yıldan hala 7 yıla yükselmemesi ve kenarları beni pek tatmin etmedi ama onun dışında hiçbirşeyinden sıkıntı çekmedim.
A16 giriş segment bir telefonunun bendeki amiral gemisi telefondan daha fazla güncelleme alması gerçeği zaten çok ayrı birşey.s21 de yapmışlardı bunu. s23 serisinde de yapsalar keşke. iki tane birbirinin aynı telefonun birinin diğerinden 4 yıl daha fazla güncel kalacağı fikri korkunç.
KorkunçA16 giriş segment bir telefonunun bendeki amiral gemisi telefondan daha fazla güncelleme alması gerçeği zaten çok ayrı birşey.
ŞaşırmıyoruzKorkunç
Bu mesajı yazdıktan sonra Trendyoldaki Teknosa satıcısından 36500'e S24 plus aldım. S22'yi de easycep'e 12200'e sattım. 2 Aralıktan beri kullanıyorum. Büyük ekranı özlemişim diyebilirim. Bir şey izlemek çok keyifli,bataryadan memnunum. Watch 6 kullandığım için bluetooth hep açık,ekran qhd ayarında.Evden çalıştığım için mobil veri çok nadir açılıyor,hep wifi ile bağlı. Sadece angry birds oynuyorum demiştim. Herhangi bir aşırı ısınma yaşamadım,yaz gelsin göreceğiz bakalım.Şimdilik herşey yolunda, bu cihaz bana en az 3 yıl gider heralde. Aldığım günden beri fiyatları takip etmeye devam ediyorum. Bu fiyatlara tekrar inmedi.2022 eylülden beri S22 kullanıyorum. Bataryası daha iyi gitse daha çok sevebilirdim ama malum gitmiyor işte. Onun dışında son zamanlarda oyun oynarken (sadece angry birds oynarım başka oyun yok telefonda) herhangi bir uygulamadan bildirim geldiğinde oyunda takılma yapıyor bir kaç saniye. O da dert değil. Son 1 aydır S24 plus hayranlığım arttı. Geçilir mi , geçmeye değer mi emin olamıyorum.
Hocam konudan bağımsız olarak easycep nasıl güvenilir mi? Bir de belirttiği fiyata satın alıyor mu telefonu hemen tecrübelerinizi aktarır misiniz?Bu mesajı yazdıktan sonra Trendyoldaki Teknosa satıcısından 36500'e S24 plus aldım. S22'yi de easycep'e 12200'e sattım. 2 Aralıktan beri kullanıyorum. Büyük ekranı özlemişim diyebilirim. Bir şey izlemek çok keyifli,bataryadan memnunum. Watch 6 kullandığım için bluetooth hep açık,ekran qhd ayarında.Evden çalıştığım için mobil veri çok nadir açılıyor,hep wifi ile bağlı. Sadece angry birds oynuyorum demiştim. Herhangi bir aşırı ısınma yaşamadım,yaz gelsin göreceğiz bakalım.Şimdilik herşey yolunda, bu cihaz bana en az 3 yıl gider heralde. Aldığım günden beri fiyatları takip etmeye devam ediyorum. Bu fiyatlara tekrar inmedi.
Ben S22 den önce 2022 şubat ayında easycepten Huawei p30 pro almıştım. Kozmetik olarak iyiydi fakat cihazda işlemci kaynaklı bir sıkıntı vardı.Ben işlemci olduğunu düşünüyorum çünkü cihaz ısınmasa bile ısınıyormuş gibi davranıp hem ekran ışığını kısıyordu,hem cetvel uygulamasını açtığımda cihaz ısındığı için uygulama kapatılacak uyarısı veriyordu. 12 ay garanti veriyolar diye alır almaz sorunu söyledim ve tamire verdim ama hiçbir şey yapılmamış olarak geri geldi. Ben de neyse artık böyle de kullanırım dediğim için yaklaşık 7 ay kullanıp, sonra değişim kampanyası ile Eylül 2022 de samsung bayisinden S22 aldım. Demem o ki easycepte cihaz satma kriteri kontrol eden kişinin hızlı bir tespitle belirlediği fiyata bağlı. Easycep bir cihazı satın aldıktan sonra illa ki donanımsal olarak da bakıyordur ama artık cihazı verdiğin için bir önemi kalmıyor. Ben S22 yi aldığım gün kırılmaz cam+kaplama(papscover) +kılıfla (spigen) kullandım ve cihazın kasasını o tarihten beri görmemiştim. Tek bir çizik bile yoktu. Telefonu satmak için bayideki arkadaşa verdiğimde 'biz kozmetiği mükemmel olarak seçip fiyatı belirleyelim,onaylarsanız kaplamayı söküp bakarız,iyi değilse yeniden fiyat veririz' dedi. Ödeme kriterlerini sordum. Sizin için bir 'easycep hesap' adı altında bir hesap oluşturuyoruz,bir kaç saat içinde de ücreti bu hesaba yolluyoruz. Siz buradan dilediğiniz banka hesabına gönderebilirsiniz dedi. Kaplamayı söktü,cihaza bayıldı. Bu şekilde kusursuz görünce 'özel cihazlar için anında ödeme kolaylığı' diye bir şeyden bahsetti. Bir yere telefon açtı. Benim telefonun fotoğraflarını çekip yolladı. Cihazınız özel cihazlar sınıfına girdi,ödemeniz hemen yapılacak dedi. Benden iban istediler ve bir kaç dakika içinde ödemesi geldi. Yani telefon alırken tereddütlü yaklaşırım hala easycepe ama ilk satışımda herşey olumlu gelişti.Hocam konudan bağımsız olarak easycep nasıl güvenilir mi? Bir de belirttiği fiyata satın alıyor mu telefonu hemen tecrübelerinizi aktarır misiniz?
Bu kadar temiz cihaz ucuza gitmiş 12 bine. Yenilenmiş cihaz almayı da bu yüzden tavsiye etmiyoruz zaten içindeki ne parça değişti hangi kalitede değişti belli değil. Temiz ikinci el hem daha ucuz hem daha güvenilir.Ben S22 den önce 2022 şubat ayında easycepten Huawei p30 pro almıştım. Kozmetik olarak iyiydi fakat cihazda işlemci kaynaklı bir sıkıntı vardı.Ben işlemci olduğunu düşünüyorum çünkü cihaz ısınmasa bile ısınıyormuş gibi davranıp hem ekran ışığını kısıyordu,hem cetvel uygulamasını açtığımda cihaz ısındığı için uygulama kapatılacak uyarısı veriyordu. 12 ay garanti veriyolar diye alır almaz sorunu söyledim ve tamire verdim ama hiçbir şey yapılmamış olarak geri geldi. Ben de neyse artık böyle de kullanırım dediğim için yaklaşık 7 ay kullanıp, sonra değişim kampanyası ile Eylül 2022 de samsung bayisinden S22 aldım. Demem o ki easycepte cihaz satma kriteri kontrol eden kişinin hızlı bir tespitle belirlediği fiyata bağlı. Easycep bir cihazı satın aldıktan sonra illa ki donanımsal olarak da bakıyordur ama artık cihazı verdiğin için bir önemi kalmıyor. Ben S22 yi aldığım gün kırılmaz cam+kaplama(papscover) +kılıfla (spigen) kullandım ve cihazın kasasını o tarihten beri görmemiştim. Tek bir çizik bile yoktu. Telefonu satmak için bayideki arkadaşa verdiğimde 'biz kozmetiği mükemmel olarak seçip fiyatı belirleyelim,onaylarsanız kaplamayı söküp bakarız,iyi değilse yeniden fiyat veririz' dedi. Ödeme kriterlerini sordum. Sizin için bir 'easycep hesap' adı altında bir hesap oluşturuyoruz,bir kaç saat içinde de ücreti bu hesaba yolluyoruz. Siz buradan dilediğiniz banka hesabına gönderebilirsiniz dedi. Kaplamayı söktü,cihaza bayıldı. Bu şekilde kusursuz görünce 'özel cihazlar için anında ödeme kolaylığı' diye bir şeyden bahsetti. Bir yere telefon açtı. Benim telefonun fotoğraflarını çekip yolladı. Cihazınız özel cihazlar sınıfına girdi,ödemeniz hemen yapılacak dedi. Benden iban istediler ve bir kaç dakika içinde ödemesi geldi. Yani telefon alırken tereddütlü yaklaşırım hala easycepe ama ilk satışımda herşey olumlu gelişti.
Bu yorumları ilk defa senden duyuyorum A34 ile alakalı çok garip. Garantiye göndermeyi denedin mi peki bunların üstüne?Samsung galaxy a34 kullanıyorum memnun değilim yazılım ve dimensity 1080 in uyumu berbat arada giriş segment gibi 20-30 saniye kasıyor kitleniyor dünde kendi kendine reset attı gerçi hava -5 ti o an belki ondanda yapmış olabilir ama optimizasyon ve kamera olarak berbat diyebilirim tabi bu tümünde yok ancak benim gibi bir kesimde yaşıyor sadece bende değilim
Telefoncu bir arkadaşım var. Ona anlattım cihazı,gösterecek vaktim olmadı. Cihazı görmeden herşeyi kusursuz düşün ona göre fiyat ver dedim. Garantisi bitti dedim. Kutusu var mı dedi , var dedim. En fazla 11bin veririm dedi. Sonuçta sıfırı 19-20 bin arası. Geçenlerde bim yada a101 de 18bine satıldı diye hatırlıyorum. Ben işin biraz kolayına kaçtım ve easycepe verdim. Herhangi bir kişiye satmak istesem belki bir tık daha fazla edebilirdi.Bu kadar temiz cihaz ucuza gitmiş 12 bine. Yenilenmiş cihaz almayı da bu yüzden tavsiye etmiyoruz zaten içindeki ne parça değişti hangi kalitede değişti belli değil. Temiz ikinci el hem daha ucuz hem daha güvenilir.
İkinci el 15 bine gider. Telefoncular en düşük ücreti veriyorlar her zamanTelefoncu bir arkadaşım var. Ona anlattım cihazı,gösterecek vaktim olmadı. Cihazı görmeden herşeyi kusursuz düşün ona göre fiyat ver dedim. Garantisi bitti dedim. Kutusu var mı dedi , var dedim. En fazla 11bin veririm dedi. Sonuçta sıfırı 19-20 bin arası. Geçenlerde bim yada a101 de 18bine satıldı diye hatırlıyorum. Ben işin biraz kolayına kaçtım ve easycepe verdim. Herhangi bir kişiye satmak istesem belki bir tık daha fazla edebilirdi.
Bütçe varsa S24FE al. X6 Pro kamerası zayıf. A55 işlemci bu ikisine göre zayıf. S24FE hem kamerası hem işlemcisi iyiİPhone 7 Plus kullanıyorum 6 yıldır androide geçmeyi düşünüyorum ne alacağıma karar veremedim poco x6pro,samsung A55,S24 fe arasında karar veremedim tavsiyeniz nedir
S24 FE alınır ama 256 GB olanını tavsiye ederim kesinlikle.İPhone 7 Plus kullanıyorum 6 yıldır androide geçmeyi düşünüyorum ne alacağıma karar veremedim poco x6pro,samsung A55,S24 fe arasında karar veremedim tavsiyeniz nedir