LG ve Samsung un yeni 2023 çıkışlı TV lehinde şey görmüştüm sürekli duran panelleri kaydırıyormuş bu pwm olayını yapıyormuş oda oldu yanıtını ortadan tam manasıyla kaldırmasını 10 yıl gibi bir süre veriyorum diyoduOled kullanmayı bilene ama son parlaklık sabit görüntü oled de yanma yapıyor
Bence TV de yanma pek olmaz ama son parlaklıkda renk sokması olur ama monitör olarak kullanılan panellerde o Windows logosu saat kısmı falan sabit araçlar hep iz yapar son parlaklık da daha kısa sürede ama ora parlaklık da uzun süre yapar yani iz benceLG ve Samsung un yeni 2023 çıkışlı TV lehinde şey görmüştüm sürekli duran panelleri kaydırıyormuş bu pwm olayını yapıyormuş oda oldu yanıtını ortadan tam manasıyla kaldırmasını 10 yıl gibi bir süre veriyorum diy
OLED laptop kullanıyorum piksel değiştirme falan var 1 senedir de yanma yok. Bir de ekran soğuk olduğu için yanması daha zor.Bence TV de yanma pek olmaz ama son parlaklıkda renk sokması olur ama monitör olarak kullanılan panellerde o Windows logosu saat kısmı falan sabit araçlar hep iz yapar son parlaklık da daha kısa sürede ama ora parlaklık da uzun süre yapar yani iz bence
Güzel teknolojiOLED laptop kullanıyorum piksel değiştirme falan var 1 senedir de yanma yok. Bir de ekran soğuk olduğu için yanması daha zor.
Ekli dosyayı görüntüle 137