Videoyu izledimde hocam sanki samsung daha iyi bebeni yeni telefon değiştirmeye masrafa sokmadığı için Samsung’a teşekkür ederim2025 yılında bir amiral gemisinde bu kadar kötü kamera yapmak ayrı beceri ister. ben 17 çıkana kadar 16 Pro’dan devam
Vivo nun o renk abartabilme eksiği zaten zeiss ın renk profili ile düzeltilebiliyor gibi duruyorVivo neredeyse her fotoğrafta daha iyi çekmiş. HDR konusunda da video konusunda da netlik konusunda da daha iyi duruyor Samsungdan. Bazen renkleri abartabiliyor tek eksiği o.
Karanlıkta Vivo nun telefoto ve geniş açısı gayet iyi duruyo Samsung un geniş açısı daha başarılı ona bir şey diyemeyiz gündüz aydınlık alanlarda müthiş iş çıkarabilirVivo neredeyse her fotoğrafta daha iyi çekmiş. HDR konusunda da video konusunda da netlik konusunda da daha iyi duruyor Samsungdan. Bazen renkleri abartabiliyor tek eksiği o.
Ben 15 alırım çentik sevmiyorum şahsenDaha iyi HDR ve edge detection haricinde bir gelişme yok, 13 alınıp geçilir.
O zaman iPhone almaman lazım hocam, çentik olmasa bile ekranın yukarında ekranı kaplayan büyük bir ada var. Bir de aralarındaki fiyat farkı 18 bin lira.Ben 15 alırım çentik sevmiyorum şahsen
Şahsen beni dinamik ada çentiğe göre daha az rahatsız ediyor çentik sanki ekrana yapışmışta gitmeyen kocaman bir kir gibiO zaman iPhone almaman lazım hocam, çentik olmasa bile ekranın yukarında ekranı kaplayan büyük bir ada var. Bir de aralarındaki fiyat farkı 18 bin lira.
Bbk grubun donanımı soğutması daha iyi olup kamerası kötü olan markasıAğacın dallarının ucundaki beyazlık yazılım hatası ve poco kamera algoritmasında da var. Bu yazılım hatalarını düzeltseler çok daha alınabilir olacaklar çünkü donanımları daha iyi.
Ekli dosyayı görüntüle 3570
Honor'un Ai çözünürlük girince karar vermesi biraz daha zorlaşıyor.İkisininde birbirine göre iyi olduğu noktalar var seçmekte zorlandım ben
Aslında direkt S24 Ultranın aynısı S25 Ultra o yüzden fiyat farkı 5-6 bin lira. 256 GB için tabi bu söylediğim. Kamera değil de genel olarak magic 7 alınırHonor'un Ai çözünürlük girince karar vermesi biraz daha zorlaşıyor.
+ Fiyat farkı yaklaşık 20000-25000tl.
Ben video çekerken uzak zoom yaptığımda bulanıklık minimum olsun istiyorum ve 50-60 bandına Xiaomi 15 ve Honor Magic 7 Pro hariç cihaz yok bu testte Magic 7 Pro uzak zoom da pek iyi değil gibi çok aradayım şahsenAslında direkt S24 Ultranın aynısı S25 Ultra o yüzden fiyat farkı 5-6 bin lira. 256 GB için tabi bu söylediğim. Kamera değil de genel olarak magic 7 alınır
Samsung eko sistemi kurduğum için ve Samsung un video kamera yazılımınıda başarılı bulduğum için bu fiyat bandına S25+ 512 mevcut fakat Samsung uzak zoom da berbatlaşıyor elimdeki S24 FE den pek bi farkı kalmıyorBen video çekerken uzak zoom yaptığımda bulanıklık minimum olsun istiyorum ve 50-60 bandına Xiaomi 15 ve Honor Magic 7 Pro hariç cihaz yok bu testte Magic 7 Pro uzak zoom da pek iyi değil gibi çok aradayım şahsen