Reklam Bannerı

Kamera Karşılaştırma Videoları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan OKN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özellikle ten rengi açısından en çok samsungu beğendim. Video karşılaştırması

1746602470357.webp

Vivo neredeyse her fotoğrafta daha iyi çekmiş. HDR konusunda da video konusunda da netlik konusunda da daha iyi duruyor Samsungdan. Bazen renkleri abartabiliyor tek eksiği o.

Vivo neredeyse her fotoğrafta daha iyi çekmiş. HDR konusunda da video konusunda da netlik konusunda da daha iyi duruyor Samsungdan. Bazen renkleri abartabiliyor tek eksiği o.

Vivo nun o renk abartabilme eksiği zaten zeiss ın renk profili ile düzeltilebiliyor gibi duruyor

Karanlıkta Vivo nun telefoto ve geniş açısı gayet iyi duruyo Samsung un geniş açısı daha başarılı ona bir şey diyemeyiz gündüz aydınlık alanlarda müthiş iş çıkarabilir

Daha iyi HDR ve edge detection haricinde bir gelişme yok, 13 alınıp geçilir.

O zaman iPhone almaman lazım hocam, çentik olmasa bile ekranın yukarında ekranı kaplayan büyük bir ada var. Bir de aralarındaki fiyat farkı 18 bin lira.
Şahsen beni dinamik ada çentiğe göre daha az rahatsız ediyor çentik sanki ekrana yapışmışta gitmeyen kocaman bir kir gibi

Vivo yazılım konusunda çoğu markadan daha iyi şu an. Video konusunda netlikte Vivo çok önde

Son düzenleme:
Ağacın dallarının ucundaki beyazlık yazılım hatası ve poco kamera algoritmasında da var. Bu yazılım hatalarını düzeltseler çok daha alınabilir olacaklar çünkü donanımları daha iyi.

1747491169059.webp

Aslında direkt S24 Ultranın aynısı S25 Ultra o yüzden fiyat farkı 5-6 bin lira. 256 GB için tabi bu söylediğim. Kamera değil de genel olarak magic 7 alınır
Ben video çekerken uzak zoom yaptığımda bulanıklık minimum olsun istiyorum ve 50-60 bandına Xiaomi 15 ve Honor Magic 7 Pro hariç cihaz yok bu testte Magic 7 Pro uzak zoom da pek iyi değil gibi çok aradayım şahsen

Ben video çekerken uzak zoom yaptığımda bulanıklık minimum olsun istiyorum ve 50-60 bandına Xiaomi 15 ve Honor Magic 7 Pro hariç cihaz yok bu testte Magic 7 Pro uzak zoom da pek iyi değil gibi çok aradayım şahsen
Samsung eko sistemi kurduğum için ve Samsung un video kamera yazılımınıda başarılı bulduğum için bu fiyat bandına S25+ 512 mevcut fakat Samsung uzak zoom da berbatlaşıyor elimdeki S24 FE den pek bi farkı kalmıyor

Geri