Birazzz oyun odakli olursa ve ekranj büyük olursa sevinirimEkran boyutu için bir tercihin var mı?
Baştan şu öneri ile başlayayım
İndirim olarak değerlendirilebilir mi bilmiyorum fakat özelliklerine göre fiyatı uygun. 7730u verimli, 16 GB ram var yoga modellerin aksine. 57wh batarya yeterli, tüm gün boyunca yeter 60+ olması daha iyi olurdu. Ayrıca şarj aleti fişte ve 65w, taşıması kolay yani. Kamerası 1080p tof sensörlü. Ekran bu fiyatlarda alışık olduğumuz 14 inç 1200p 400 bir OLED ekran. 1.46 kg, 16.9mm ve tamamen alüminyum. Tam fiyatının cihazı...
- Keymey
- Cevaplar: 0
- Forum: İndirim ve Fırsatlar
LoL gibi oyunları 7730u oynatır. Oyun odaklı olup bu paraya şarjı uzun giden cihaz yok, oyun odaklı olup şarjı uzun giden cihaz sayısı az zaten. Sen oynadığın oyunları sayar mısın? Ve daha çok hangi konuda kullanacaksın cihazı ona göre alman gerek benceBirazzz oyun odakli olursa ve ekranj büyük olursa sevinirim
Pek Aktiv Olmayacağım Zaten Geceleri 3-4 saatlik takilamk icin alıyorum gunuz işte oluyorum valla aklımda lol valo fortnite gibi oyunları oynamak varLoL gibi oyunları 7730u oynatır. Oyun odaklı olup bu paraya şarjı uzun giden cihaz yok, oyun odaklı olup şarjı uzun giden cihaz sayısı az zaten. Sen oynadığın oyunları sayar mısın? Ve daha çok hangi konuda kullanacaksın cihazı ona göre alman gerek bence
Ya şarjı iyi olacak ekran kartı olmayacak, ya ekran kartı olacak ama şarjı çok az gidecek. 7730u valorant LoL çok iyi oynatır, fornite düşük ayarlarda 60fps civarı alabilirsin. Bu tarz basit oyunlar oynuyorsan ve oyun dışı işler daha fazla kullanımını oluşturuyorsa bence ekran kartı olmayan bir bilgisayar alabilirsin, zaten bu bütçede alabileceklerin sınırlıPek Aktiv Olmayacağım Zaten Geceleri 3-4 saatlik takilamk icin alıyorum gunuz işte oluyorum valla aklımda lol valo fortnite gibi oyunları oynamak var
Pek beğenmedim giderek fps düşüşü yaşıyor laptop bu fiyat cok düşük biliyorum biraz daha artıra bilirim fiyatı 30.35 bin tl
30-35 e 4050 bulunuyordu herhalde. Bende en az 1.5 yıldır piyasadan uzağım. Keymey abey iyi birşeyler önerir.Pek beğenmedim giderek fps düşüşü yaşıyor laptop bu fiyat cok düşük biliyorum biraz daha artıra bilirim fiyatı 30.35 bin tl
Pil meselesi de istendiğinden iş çok zorlaşıyor30-35 e 4050 bulunuyordu herhalde. Bende en az 1.5 yıldır piyasadan uzağım. Keymey abey iyi birşeyler önerir.
Batarya performansını göz ardı ederim dersen bu olur. https://www.epey.com/laptop/lenovo-loq-15arp9-83jc00fjtr.htmlPek beğenmedim giderek fps düşüşü yaşıyor laptop bu fiyat cok düşük biliyorum biraz daha artıra bilirim fiyatı 30.35 bin tl
Erazer Deputy P60i MD62747 Intel Core i5 13420H 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 15.6" FHD 144Hz Oyun BilgisayarıPek beğenmedim giderek fps düşüşü yaşıyor laptop bu fiyat cok düşük biliyorum biraz daha artıra bilirim fiyatı 30.35 bin tl