Reklam Bannerı

Laptop önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rehimov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rehimov

Keşifçi
Selam 25.000 Kadar Hangi laptoplari önerirsiniz? Sarji Falan İyi Gitsin Lol gibi oyunlar oynamak istiyorum dizi falan izlemek icin alicam önerilerinizi bekliyorum.

Ekran boyutu için bir tercihin var mı?

Baştan şu öneri ile başlayayım

Ekran boyutu için bir tercihin var mı?

Baştan şu öneri ile başlayayım

Birazzz oyun odakli olursa ve ekranj büyük olursa sevinirim

Birazzz oyun odakli olursa ve ekranj büyük olursa sevinirim
LoL gibi oyunları 7730u oynatır. Oyun odaklı olup bu paraya şarjı uzun giden cihaz yok, oyun odaklı olup şarjı uzun giden cihaz sayısı az zaten. Sen oynadığın oyunları sayar mısın? Ve daha çok hangi konuda kullanacaksın cihazı ona göre alman gerek bence

Oyun için o bütçede en iyisi de bu

LoL gibi oyunları 7730u oynatır. Oyun odaklı olup bu paraya şarjı uzun giden cihaz yok, oyun odaklı olup şarjı uzun giden cihaz sayısı az zaten. Sen oynadığın oyunları sayar mısın? Ve daha çok hangi konuda kullanacaksın cihazı ona göre alman gerek bence
Pek Aktiv Olmayacağım Zaten Geceleri 3-4 saatlik takilamk icin alıyorum gunuz işte oluyorum valla aklımda lol valo fortnite gibi oyunları oynamak var

Pek Aktiv Olmayacağım Zaten Geceleri 3-4 saatlik takilamk icin alıyorum gunuz işte oluyorum valla aklımda lol valo fortnite gibi oyunları oynamak var
Ya şarjı iyi olacak ekran kartı olmayacak, ya ekran kartı olacak ama şarjı çok az gidecek. 7730u valorant LoL çok iyi oynatır, fornite düşük ayarlarda 60fps civarı alabilirsin. Bu tarz basit oyunlar oynuyorsan ve oyun dışı işler daha fazla kullanımını oluşturuyorsa bence ekran kartı olmayan bir bilgisayar alabilirsin, zaten bu bütçede alabileceklerin sınırlı

Pek beğenmedim giderek fps düşüşü yaşıyor laptop bu fiyat cok düşük biliyorum biraz daha artıra bilirim fiyatı 30.35 bin tl
Erazer Deputy P60i MD62747 Intel Core i5 13420H 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 15.6" FHD 144Hz Oyun Bilgisayarı

32/1TB olanı

Biraz daha iyisi

Satış ortaklığı bağlantılarıdır. Uygulamadan alışveriş yaptığınızda komisyon kazanırım. Teşekkür ederim.

Geri