Reklam Bannerı

Redmi buds 6 active uygulama sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rehimov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rehimov

Keşifçi
Selam redmi buds 6 active aldım temu üzeriden amma uygulamasına bağlayamıyorum. Uygulamanın talimatlarının hepsini denedim amma bağlanmıyor yardımcı olun kulaklikta sorun yok çalışıyor

Ekli dosyalar

• IMG-20250517-WA0016.webp
    IMG-20250517-WA0016.webp
    94 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG-20250517-WA0015.webp
    IMG-20250517-WA0015.webp
    53.3 KB · Görüntüleme: 14
Seside cok iyi bu fiyata göre ṣarzina bakicam aksam eyer 5 saat falan kullanim verirse iade etmeyeceğim büyük ihtimal
Orjinalin sesi iyi değil bu arada bende var ben Dolby atmosu kapalı ve ekolizerden %70 bas arttırma ile kullanıyorum genede çok iyi değil Xiaomi harici cihazlarda daha kötü sesi hatta

Ben uygulama kurmadan kullanıyorum cihazın içinde var zaten uygulaması çin romunda kendinden geliyo

Bence de cin romu ola bilir active yerine cince birseyler yazıyor sizdemi temudan aldiniz iki kere dokunma ayarlarını yapamiyorum uygulama olmadan nasil yapabilirim onu ?
ben garantili aldım da bluetooth menüsünde bağladıktan sonra üstüne tıklayınca menü geliyo bağlanınca şarj durumunu animasyonlu şekilde gösteriyoda bence sizin ürün çakma olablir çin romu da işe yaramazsa kesin çakmadır
menüyü atıyorum ss

Bu menü direk hyper os da var harici uygulamadan tek farkı eq yok ama eq çok saçma sapan çalışıyor ki telefonun ayarlarından eq yu yaparken kulaklık seçimi menüsü geliyo o şekilde eq da yapabilirsiniz uygulamasız

sağdaki tuşa basılı tutup bağlanmayı denediğinizde bağlanmadı demi bütün izinleri vermenize rağmen

Bu menü direk hyper os da var harici uygulamadan tek farkı eq yok ama eq çok saçma sapan çalışıyor ki telefonun ayarlarından eq yu yaparken kulaklık seçimi menüsü geliyo o şekilde eq da yapabilirsiniz uygulamasız
Arkadaş hyperOS değil one ui kullanıyor diye biliyorum.

Geri