tabi buyurunOrijinal olmayabilir mi acaba kutusu falan varsa atsana
Hocam şu barkodun altındaki çince yeri kazırsan "20-digit security code" diye bir sayı çıkıyor, onu da https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/secur şu internet sayfasına yazarsan orijinal mi değil mi bakabiliyorsuntabi buyurun
Olmuyor kardeşim gecerssiz guvenlik kodu hatasi veriyor sonucu göstermiyorHocam şu barkodun altındaki çince yeri kazırsan "20-digit security code" diye bir sayı çıkıyor, onu da https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/secur şu internet sayfasına yazarsan orijinal mi değil mi bakabiliyorsun
Doğru yazdığından eminsen orijinal olmayabilir hocam. Yine de memnunsan uygulamasını kullanmadan kullanmaya devam edebilirsin öyle bir seçenek de varOlmuyor kardeşim gecerssiz guvenlik kodu hatasi veriyor sonucu göstermiyor
Bilmiyorum cevremde bu kulaklıktan kullanan yok yinede icim rahat degil doğru yazdığımı düşünüyorumDoğru yazdığından eminsen orijinal olmayabilir hocam. Yine de memnunsan uygulamasını kullanmadan kullanmaya devam edebilirsin öyle bir seçenek de var
Ürün orijinal olun hatatli gelede bilir oda var hatatli Ürün kullanmak istememDoğru yazdığından eminsen orijinal olmayabilir hocam. Yine de memnunsan uygulamasını kullanmadan kullanmaya devam edebilirsin öyle bir seçenek de var
Seside cok iyi bu fiyata göre ṣarzina bakicam aksam eyer 5 saat falan kullanim verirse iade etmeyeceğim büyük ihtimalDoğru yazdığından eminsen orijinal olmayabilir hocam. Yine de memnunsan uygulamasını kullanmadan kullanmaya devam edebilirsin öyle bir seçenek de var
Orjinalin sesi iyi değil bu arada bende var ben Dolby atmosu kapalı ve ekolizerden %70 bas arttırma ile kullanıyorum genede çok iyi değil Xiaomi harici cihazlarda daha kötü sesi hattaSeside cok iyi bu fiyata göre ṣarzina bakicam aksam eyer 5 saat falan kullanim verirse iade etmeyeceğim büyük ihtimal
Bence de cin romu ola bilir active yerine cince birseyler yazıyor sizdemi temudan aldiniz iki kere dokunma ayarlarını yapamiyorum uygulama olmadan nasil yapabilirim onu ?Ben uygulama kurmadan kullanıyorum cihazın içinde var zaten uygulaması çin romunda kendinden geliyo
ben garantili aldım da bluetooth menüsünde bağladıktan sonra üstüne tıklayınca menü geliyo bağlanınca şarj durumunu animasyonlu şekilde gösteriyoda bence sizin ürün çakma olablir çin romu da işe yaramazsa kesin çakmadırBence de cin romu ola bilir active yerine cince birseyler yazıyor sizdemi temudan aldiniz iki kere dokunma ayarlarını yapamiyorum uygulama olmadan nasil yapabilirim onu ?
aga sende xiaoami logosu yok kutuda barkotlarda farklı bayatabi buyurun
Arkadaş hyperOS değil one ui kullanıyor diye biliyorum.Bu menü direk hyper os da var harici uygulamadan tek farkı eq yok ama eq çok saçma sapan çalışıyor ki telefonun ayarlarından eq yu yaparken kulaklık seçimi menüsü geliyo o şekilde eq da yapabilirsiniz uygulamasız