Reklam Bannerı

S24 FE ANA KONU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    s24fe
Artırdığın belli 49 dereceye kadar çıkmış telefon. Ve evet skorda bir problem var 4 bin civarı çıkması lazımdı. Gerçekten bayağı geç throttle yemiş bu arada stabilite olması gereken ayarda böyle gelirse termal performansı iyidir cihazın.

Geekbench 6 da yapabilirsin istiyorsan
Geekbench de hemen atayım

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250208_114739_Geekbench 6.webp
    Screenshot_20250208_114739_Geekbench 6.webp
    101.1 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20250208_114736_Geekbench 6.webp
    Screenshot_20250208_114736_Geekbench 6.webp
    101.7 KB · Görüntüleme: 37
Bu olması gerektiği gibi duruyor. Hiç oyun oynadın mı performans düşüklüğü var mı cihazda GPU anlamında
Warzone da resmen donma oluyorki klasik Exynos optimizasyonu Genshin de hiç bir problem yok akıcı 60fps oynatabiliyor 46 dereceye kadar sonra 45 lere düşüyor fps normal olarak ama bir kere bile 30 fps gördüğünü görmedim Fortnite da ilk girdiğimde lag oluyordu 2. maçtan sonra akıcı Epic 60 vermeye başladı düşük 90 da sorunsuz oynuyorum tabi gpu watch dan kontrol edemiyorum kapanıyor oyun eklentileri ile yaptım tüm değerlendirmeyi Pubg yi eklemeden geçmiyim sorunsuz 90 veriyor maksimum 42 derece gördü

Warzone da resmen donma oluyorki klasik Exynos optimizasyonu Genshin de hiç bir problem yok akıcı 60fps oynatabiliyor 46 dereceye kadar sonra 45 lere düşüyor fps normal olarak ama bir kere bile 30 fps gördüğünü görmedim Fortnite da ilk girdiğimde lag oluyordu 2. maçtan sonra akıcı Epic 60 vermeye başladı düşük 90 da sorunsuz oynuyorum tabi gpu watch dan kontrol edemiyorum kapanıyor oyun eklentileri ile yaptım tüm değerlendirmeyi Pubg yi eklemeden geçmiyim sorunsuz 90 veriyor maksimum 42 derece gördü
O zaman sentetik testte bir sorun olmuş. İstersen solar bay falan deneyebilirsin o da popüler oldu şu sıra. yada extreme stress yerine düz stress test deneyebilirsin. Warzonenin şu anki durumunu bilmiyorum ama ilk çıktığında çoğu telefonda doğru düzgün fpslerle oynanmıyordu

O zaman sentetik testte bir sorun olmuş. İstersen solar bay falan deneyebilirsin o da popüler oldu şu sıra. yada extreme stress yerine düz stress test deneyebilirsin. Warzonenin şu anki durumunu bilmiyorum ama ilk çıktığında çoğu telefonda doğru düzgün fpslerle oynanmıyordu
Warzone kötü Tab S9'da denediğimde fps sıkıntısı çektim ben de uygulamayı silmek zorunda kaldım:/

Normal stress testi de yapar atarım

Wild life stress test böyle

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250208_174521_3DMark.webp
    Screenshot_20250208_174521_3DMark.webp
    107.9 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20250208_174526_3DMark.webp
    Screenshot_20250208_174526_3DMark.webp
    84.1 KB · Görüntüleme: 35
Bu testi hangi ortamda yapmışlar acaba ki benim derecem 27 den başlamış 49 a kadar çıkmış cihaz serbest ama hem fps hem puan olarak best loop garip şekilde düşük lowest loop yüksek
Cihaz throttle a geç girdiği için lowest loop ve stabilty durumu gsm arena nın testinden bu sebeple daha yüksek çıktığını düşünüyorum

Açıkçası elimdeki X6 pro dan sonra çok ağır gelmedi bana çünkü X6 Pro 190gram ve tamamiyle plastik ancak 24 FE hem cam,aliminyum ve 213gram ona rağmen çok çok öyle berbat hissettirecek bir ağırlık yok çerçevelere gelicek olursam o cihazın çerçeveleri ince ancak 24 FE nin çerçeveleri öyle gözü kör edecek kadar kalın gelmedi tabikide S serisi ince ve hafif olması bekleniyor bende çözemedim böyle olma sebebini
Tasarım konusunda FE serisi için 2 nesildir bir gariplik var ancak farkın olması için yapıyor herhalde Samsung. Ürettiği düz, plus, ultra seri cihazların arasında kamera dizilimi fazla fark etmeyince buraya el atmış. X6 Pro'ya göre olan ağırlık farkından ziyade hissiyatı kapatıyordur açığını yazıldığı gibi. Bir S23 FE değil en azından.

Geri