Ful hd de hocam zaten öyle kullanıyorumInstagram ve tiktok pil konusunda çokta verimli uygulamalar değil diye biliyorum. Dikey video tüketimine göre pil kullanımınız normal olabilir. Çözünürlüğü Full HD ye çekin bir de o şekilde kullanın.
Şuan yüzde 61 oldu hattaFul hd de hocam zaten öyle kullanıyorum
Yaptım hocamİlk başta nasıldı pili aldıktan sonra güncelleme yaptınız mı? Bendeki S23'ün de pil performansı biraz düştü o yüzden güncelleme gelir gelmez yapmıyorum.
Pilden memnun değilsen böyle durumlarda en doğru senaryo yedek alıp sıfırlamaktır.Buna rağmen sorun devam ediyorsa ya servise götüreceksin,yada elden çıkaracaksın.Arkadaşlar selamlar, S24+ kullanıyorum, yaklaşık iki hafta oldu. Fakat şarj çok hızlı bitiyor gibi geldi bana. Sizce bir sorun mu var, normal mi yoksa?Ekli dosyayı görüntüle 1463Ekli dosyayı görüntüle 1459Ekli dosyayı görüntüle 1460Ekli dosyayı görüntüle 1461Ekli dosyayı görüntüle 1462
Wifi hocamWifide mi bunlar yoksa mobil veride mi? Hangisi ne kadar? Mobil veri performansıysa normal wifi performansı ise biraz düşük ama yine 7+ saat iyidir
O kadar iyi değil, zaten önemli olan iyi olup olmaması değil de sana yetip yetmemesi durumu. Sana yetmiyorsa sıkıntı vardır ama yukarda yazılana göre 7-8 saat alınıyormuşWifi hocam
Hocam bulunduğum konumda çok az çekiyorBu şekil değil de son şarjdan bu yana kısmından atsan neyin harcadığını da görsek daha iyi olabilir. Bu arada şebeke az çekiyorsa pil için sorun.
Yarın atacağım son sarjdan akşama kadarBu şekil değil de son şarjdan bu yana kısmından atsan neyin harcadığını da görsek daha iyi olabilir. Bu arada şebeke az çekiyorsa pil için sorun.