Reklam Bannerı

S24+ ŞARJ

merthopee

Paylaşımcı
Arkadaşlar selamlar, S24+ kullanıyorum, yaklaşık iki hafta oldu. Fakat şarj çok hızlı bitiyor gibi geldi bana. Sizce bir sorun mu var, normal mi yoksa?

1000009837.webp
1000009834.webp
1000009835.webp
1000009836.webp
1000009837.webp

Plus serisinde pil testinde S24+ iyi gözüküyor aslında. Diğer S24+ kullanıcıların ekran sürelerine göre kıyaslamak lazım. Epey ve diğer forumlarda buna bakmak lazım.

Instagram ve tiktok pil konusunda çokta verimli uygulamalar değil diye biliyorum. Dikey video tüketimine göre pil kullanımınız normal olabilir. Çözünürlüğü Full HD ye çekin bir de o şekilde kullanın.

İlk başta nasıldı pili aldıktan sonra güncelleme yaptınız mı? Bendeki S23'ün de pil performansı biraz düştü o yüzden güncelleme gelir gelmez yapmıyorum.

Güncellemeden sonra ekran süresi ne kadar düştü? Güvenlik güncellemesi değil de büyük bir güncelleme yaptıysanız bazen ilk başta optimizasyon sorunu oluyor. Pil tüketimi bozuluyor. Ben onun için güncelleme gelince direk yapmıyorum. Önemli bir özellik yoksa pilinden memnunsam güncelleme yapmıyorum.
S24 + %20-%100 arasında en kötü 6-7 saat ekran süresi vermesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Arkadaşlar selamlar, S24+ kullanıyorum, yaklaşık iki hafta oldu. Fakat şarj çok hızlı bitiyor gibi geldi bana. Sizce bir sorun mu var, normal mi yoksa?Ekli dosyayı görüntüle 1463Ekli dosyayı görüntüle 1459Ekli dosyayı görüntüle 1460Ekli dosyayı görüntüle 1461Ekli dosyayı görüntüle 1462
Pilden memnun değilsen böyle durumlarda en doğru senaryo yedek alıp sıfırlamaktır.Buna rağmen sorun devam ediyorsa ya servise götüreceksin,yada elden çıkaracaksın.

Wifide mi bunlar yoksa mobil veride mi? Hangisi ne kadar? Mobil veri performansıysa normal wifi performansı ise biraz düşük ama yine 7+ saat iyidir

Ben yaklaşık 2 aydır s24+ kullanıyorum,şarj sürelerine çok dikkat eden kontrol eden biri değilim. Şarjı %20 civarına indiğinde şarja takar mümkünse tam dolana kadar beklerim. Son bir haftaya baktım şimdi,ortalama 7 - 7 buçuk saat civarı süreler almışım. Kullanım senaryosuna göre değişir tabi ama ben memnunum. Evden çalıştığım için wifi bağlı sürekli, haftanın bir günü dışarı çıkarsam mobil veri bir tık fazla tüketiyor diyebilirim.

Bu şekil değil de son şarjdan bu yana kısmından atsan neyin harcadığını da görsek daha iyi olabilir. Bu arada şebeke az çekiyorsa pil için sorun.

Geri