Reklam Bannerı

S25 SERİSİ ANA KONU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1737649970336.webp
1737650011712.webp

Hocam S-Pen bluetooth'unu çıkarmak nedir ya? Millet Samsung'a Apple'ın kaldırdığı özellikleri kaldırarak Apple'a benziyorsun deyince Samsung yanlış anladı galiba. Kendi getirdiği özelliği kendi kaldırdı :D

• Beğen
Tepkiler: asf
Hocam S-Pen bluetooth'unu çıkarmak nedir ya? Millet Samsung'a Apple'ın kaldırdığı özellikleri kaldırarak Apple'a benziyorsun deyince Samsung yanlış anladı galiba. Kendi getirdiği özelliği kendi kaldırdı :D
S24 Ultraya kötü derken S25 Ultra daha da kötü çıktı, gelen gideni aratırmış diye boşuna dememişler

Beyler elimde 12t var. Samsung kamu çalışanı indirimiyle s25u 256gb için 17k takas desteği veriyor. Total 53k gibi bir fiyata inecek eğer takasta sorun olmazsa. Takas desteği güvenilir mi dedikleri fiyatı mi veriyorlar genelde bilen var mı? Bu fiyata alınır mı?

Beyler elimde 12t var. Samsung kamu çalışanı indirimiyle s25u 256gb için 17k takas desteği veriyor. Total 53k gibi bir fiyata inecek eğer takasta sorun olmazsa. Takas desteği güvenilir mi dedikleri fiyatı mi veriyorlar genelde bilen var mı? Bu fiyata alınır mı?
12T'yi ikinci el olarak satsan 17 bin lira etmez sanırım, S25 Ultranın fiyatının düşmesini de bekleyebilirsin, o sırada ikinci el satarsın. Dedikleri fiyatı veriyorlar, vermezlerse geriye alırsın telefonu kendin ikinci el olarak satarsın S25 Ultranın fiyatı düşene kadar 1 ay içinde falan

Bence bu fiyata alınabilir. S25 Ultra 256 GB ilerde 70 bin TL civarına düşebilir. 70K altına belki stok eritmek için Kasım indirimlerinde düşürebilirler. Xiaomi 12T ikinci elde 15K civarında satılabilir belki. O şekilde bile S25U 55K ya denk geliyor. 53K ya 3-4 ay belki daha fazla beklemeden almak daha mantıklı olabilir.

Merhaba arkadaşlar, s23/256 kullanıcısıyım telefonumdan bir şikayetim yok. Geçen hafta s25 ön siparişi verdim s25/256 lacivert , yanında kablosuz ikili hızlı şarj ve smart tag hediyesi var, kamu indirimi ile 43700 liraya denk geldi, eski telefonu da takas desteği ile 24000 sayıyor kabaca 20000 lira verip geçebiliyorum. Ön sipariş hediyeleri ve kamu indirimi nedeniyle sipariş geçtim ama 11 Şubat teslim görünüyor o yüzden önce sipariş vereyim sonra iptal ederim diye düşündüm.
s25+ ya da s25u geçmiyorum çünkü küçük telefon seviyorum, diğerlerini taşıması zor geliyor.
Telefonu da günlük whatsapp,takvim,instagram ,bankacılık işlemleri için kullanıyorum oyun oynamıyorum veya çok fotoğraf merakım da yok.
Böyle olunca, para sıkıntım yok geçebilirim ama s25 geçiş için bir sebep de bulamıyorum , sizlerin de bildiği gibi fazla bir değişiklik yok telefonda. Mağazalara gelince bir görmek istiyorum elime büyük gelir mi diye deneyeceğim, 6.1 çok iyiydi o 0.1 inch bile fark eder mi denemek görmek istiyorum. Para sıkıntım olmasa da gereksiz bir harcama da yapmak istemiyorum, sonuçta seneye ya da diğer seneye yine hediyeler takas desteği vesaire olur. Hatta bu slim ya da edge diyorlar daha ince modeli beklesem mi diye de düşünüyorum arada. İnce,küçük ekranlı ve hafif telefon seviyorum çünkü.
Kamu indirimi, hediyeler falan olunca da alsam mı hazır denk gelmişken diye aklımda bir soru işareti var.
Siz olsanız ne yapardınız diye fikrinizi almak istiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, s23/256 kullanıcısıyım telefonumdan bir şikayetim yok. Geçen hafta s25 ön siparişi verdim s25/256 lacivert , yanında kablosuz ikili hızlı şarj ve smart tag hediyesi var, kamu indirimi ile 43700 liraya denk geldi, eski telefonu da takas desteği ile 24000 sayıyor kabaca 20000 lira verip geçebiliyorum. Ön sipariş hediyeleri ve kamu indirimi nedeniyle sipariş geçtim ama 11 Şubat teslim görünüyor o yüzden önce sipariş vereyim sonra iptal ederim diye düşündüm.
s25+ ya da s25u geçmiyorum çünkü küçük telefon seviyorum, diğerlerini taşıması zor geliyor.
Telefonu da günlük whatsapp,takvim,instagram ,bankacılık işlemleri için kullanıyorum oyun oynamıyorum veya çok fotoğraf merakım da yok.
Böyle olunca, para sıkıntım yok geçebilirim ama s25 geçiş için bir sebep de bulamıyorum , sizlerin de bildiği gibi fazla bir değişiklik yok telefonda. Mağazalara gelince bir görmek istiyorum elime büyük gelir mi diye deneyeceğim, 6.1 çok iyiydi o 0.1 inch bile fark eder mi denemek görmek istiyorum. Para sıkıntım olmasa da gereksiz bir harcama da yapmak istemiyorum, sonuçta seneye ya da diğer seneye yine hediyeler takas desteği vesaire olur. Hatta bu slim ya da edge diyorlar daha ince modeli beklesem mi diye de düşünüyorum arada. İnce,küçük ekranlı ve hafif telefon seviyorum çünkü.
Kamu indirimi, hediyeler falan olunca da alsam mı hazır denk gelmişken diye aklımda bir soru işareti var.
Aralarında işlemci dışında hiçbir fark yok.20k i resmen çöpe atmışsın.

S23'ten memnunsan neden değiştirdin tabi ki de para sizin saygı duyarım.

daha değiştirmedim arkadaşlar ,siparişi iptal ederim olur biter indirimler varken aldım daha 11 Şubat'ta gelecek gelmeden iptal edebilirim.

S23'ün garantisi ne durumdaydı hocam kaç yıllık cihazdı. Pili kötü durumda mıydı? 5.000 TL takas desteği ile mi S23'ü 24.000 TL ye saydılar?

Son düzenleme:
S23 12/256 GB 55.499 TL den kamu indirimi ile 43.699 TL ye geliyor.

43.700 - 24.000 (S23 + takas desteği) = 19.700 TL
+ 2000 TL değerinde hediye
Hesap bu şekilde mi hocam?

Hediyelerin toplam piyasa değeri 2.000 TL

Samsung Galaxy SmartTag 2
A101 699 TL - Media Markt 779 TL
Samsung 1.199 TL

İkili Süper Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı 15W
(Samsung EP-P5400T Şarj Aleti)
A101 1.299 TL - D&R 1.529 TL
Samsung 2.199 TL

Son düzenleme:
Bayağı uyguna almışsın bence. 6.1 ile 6.2 inç boyutu aynı zaten ölçü olarak, bence değişebilirsin para varsa çünkü uygun fiyata almışsın. Aradaki farkı belirleyecek olan senin deneyimin her şeyden önce o yüzden siparişi iptal etmene gerek yok diye düşünüyorum. S25 Slim çıkarsa onu da düşünebilirsin.

1738007209668.webp

daha değiştirmedim arkadaşlar ,siparişi iptal ederim olur biter indirimler varken aldım daha 11 Şubat'ta gelecek gelmeden iptal edebilirim.
Hediyeler ilgi çekici olabiliyor ancak koyulan hediyeler pek akla gelen ve kullanılan hediyeler değil gibi, kulaklık modelleri olsaydı daha iyi olabilirdi. Eldeki cihaz memnun ediyorsa daha üstüne geçmek gerekmeyebilir aslında şayet daha farklı şekilde de harcanabilir ihtiyaca göre veya bir sonraki serilere de geçilebilir. İnce olacağı bahsedilen modelinse ekranının küçük olmasından ziyade, kalınlığının daha az olması asıl konu, yani kullanıma uygun olmayabilir bu model. Şahsen, premium bir ürün olduğundan S23 uzun süreli kullanım cihazı olarak geliyor ve değiştirilmesi de elzem konularda gerekli olabilir ancak, bunun dışında da maddi imkana ve isteğe göre de değişir durumlar. Akla takılmayacaksa üstüne düşmeye gerek yok, maksat geçiş olmasıysa daha sonraki modellerde de bu geçiş olabilir. Cihazla ilgili sıkıntı da yoksa cihaz elde kalabilir.

S23'ten S25'e geçince standart kullanımda çok fazla bir fark hissetmezsiniz. Sizin kullanımınızda işlemciden dolayı daha akıcı ve daha hızlı olmasından başka fark hissetmezsiniz gibi. İşlemci, ekran parlaklığı, ram artışı, işlemci verimli ise pil süresi artışı, HDR 10-bit LOG çekim, güncelleme desteği dışında fazla fark yok. Donanımsal olarak 20K ya değecek fark yok. Daha çok yazılımsal olarak geliştirmeler var. Kamera donanımı aynı ama işlemciye bağlı biraz fark olur.
Oyun ve kamera kullanımınız az olduğu için 20K fiyat vermek bana göre çok mantıklı değil gibi.
Elinizdeki S23'ün garantisi bitmiş ya da bitmek üzere ise pili kötü durumda ise aradaki farkı ödemek sorun değilse güncel bir Samsung cihaz kullanmak isteniyorsa ve en az 2-3 sene kullanırım deniliyorsa geçmek mantıklı olabilir.

Kamera da ana kamera değişmezse bile en azından geniş açı ve telefoto da değişiklik olsaydı fiyat farkına değer bir şey var derdik.

S26 serisinde artık donanımsal bir gelişme bekliyoruz. S26 serisi S25+ fiyatına çıkabilir. S23'e verdikleri fiyat seneye düşer. Seneye bekleseniz daha fazla fark vermek zorunda kalırsınız.

Dolarda çok fazla yükselme olmazsa S25'in fiyatının 40-45K civarına inme ihtimali var.
S24+ piyasadan çekildiği vakitte S25 256 GB 43'e kadar iner gibi.
Samsung S23'ü ikinci elde de 24-25K civarında satabilirsiniz. Bekleyip alsanız bile 20K fiyat farkı vermek zorunda kalırsınız. Hediyeler de olmaz.

Sonuç olarak donanımsal olarak fiyat farkına değecek ekstra özellikler yok. Farklı avantajları var. Günlük hayatta değecek farklar yok ama 20K verip geçmek de aşırı mantıksız değil. Hediyeleri kullanırım ya da satarım sonuçta 18K fark vermiş olurum derseniz geçebilirsiniz.

2 sene sonra tekrar takas desteği ile değiştiririm derseniz de alınabilir. S26 daha iyi donanım güncellemesi ile gelirse biraz pişman olunabilir ama yine ön sipariş ile S25 verilip S26 alınabilir.

S23 12/256 GB 55.499 TL den kamu indirimi ile 43.699 TL ye geliyor.

43.700 - 24.000 (S23 + takas desteği) = 19.700 TL
+ 2000 TL değerinde hediye
Hesap bu şekilde mi hocam?

Hediyelerin piyasa değeri 2.000 TL
Samsung Galaxy SmartTag 2
A101 699 TL - Media Markt 779 TL
Samsung 1.199 TL

İkili Süper Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı 15W
(Samsung EP-P5400T Şarj Aleti)
A101 1.299 TL - D&R 1.529 TL
Samsung 2.199 TL
hesap bu şekilde doğru ,hediye fiyatlarını yazmışsın teşekkürler