Reklam Bannerı

SON KEZ HANGİSİNİ ALMALIYIM

sırf çerçeve yüzünden s24+ almayı düşündüm
Mağazada gidip bakacaksın işte rahatsız olur musun olmaz mısın diye, arada neredeyse aynı kameralı ve işlemcili iki cihaz var fiyat farkı 14-15 bin lira güvenilir satıcılardan alırsan. Benim için yüzde elliden fazla para verecek bir durum yok, sen olduğunu düşünüyorsan S24+ da güzel bir telefon.

sırf çerçeve yüzünden s24+ almayı düşündüm
Şahsi düşüncem de fiyatından ötürü (23.5k olursa özellikle) S24 FE tercih etmek olur ancak eğer ki çerçeve konusu içte ukte olacaksa, S24+ alma imkanı varsa, uzun süre cihaz değiştirilmeyecekse S24+ modeli de alınabilir. Yukarıda yazıldığı gibi teknoloji mağazalarında denemek de bir seçenek.

Son düzenleme:
Şahsi düşüncem de fiyatından ötürü (23.5k olursa özellikle) S24 FE tercih etmek olur lakin eğer ki çerçeve konusu içte ukte olacaksa, S24+ alma imkanı varsa, uzun süre cihaz değiştirilmeyecekse S24+ modeli de alınabilir. Yukarıda yazıldığı gibi teknoloji mağazalarında denemek de bir seçenek.
40kya alıcam hocam s24+ olursa

ya da şey yapıcam s24fe alıcam çok borca girmemek için s24+tan feragat edip ilerleyen zamanlarda upgrade falan yapabilirim belki

yani s24+ alırsam kredi kartta 17.500 çektiricem s24fe alırsam 8k çektiricem bu nedenle s24fe çok mantıklı geliyor

şey düşünüyorum s24fe alıp ilerleyen zamanlarda s25 serisine upgrade etmeyi
S25 serisi için eskiyi getir yeniyi götür yapacaksan s24+ daha değerli olur, fe için değişim kampanyasında çok değer biçeceklerini sanmam, oldu da yapamadın diyelim ve uzun süre kullanacaksın o zaman da 12 gb ramli s24+ ile kafan rahat olur

Geri