Benim için yok dedim zaten, herkes istediğini almakta serbest.S24 Fe: 8gb Ram S24 plus: 12gb ram android in yüksek ram de verimli çalıştığı gerçeği ortada iken 5-6 yıl kullanım söz konusu ise kesinlikle S24 plus tercih edilmeli.
Mağazada gidip bakacaksın işte rahatsız olur musun olmaz mısın diye, arada neredeyse aynı kameralı ve işlemcili iki cihaz var fiyat farkı 14-15 bin lira güvenilir satıcılardan alırsan. Benim için yüzde elliden fazla para verecek bir durum yok, sen olduğunu düşünüyorsan S24+ da güzel bir telefon.sırf çerçeve yüzünden s24+ almayı düşündüm
Şahsi düşüncem de fiyatından ötürü (23.5k olursa özellikle) S24 FE tercih etmek olur ancak eğer ki çerçeve konusu içte ukte olacaksa, S24+ alma imkanı varsa, uzun süre cihaz değiştirilmeyecekse S24+ modeli de alınabilir. Yukarıda yazıldığı gibi teknoloji mağazalarında denemek de bir seçenek.sırf çerçeve yüzünden s24+ almayı düşündüm
40kya alıcam hocam s24+ olursaŞahsi düşüncem de fiyatından ötürü (23.5k olursa özellikle) S24 FE tercih etmek olur lakin eğer ki çerçeve konusu içte ukte olacaksa, S24+ alma imkanı varsa, uzun süre cihaz değiştirilmeyecekse S24+ modeli de alınabilir. Yukarıda yazıldığı gibi teknoloji mağazalarında denemek de bir seçenek.
Kullandığım telefonun ekran kasa oranı %85 bir kere bile gözüme batmadı.sırf çerçeve yüzünden s24+ almayı düşündüm
şuan a14 kullanıyorumKullandığım telefonun ekran kasa oranı %85 bir kere bile gözüme batmadı.
s24fe ekran kasa oranı %88 bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Ama sizin gözünüze çarpabilir bilemiyorum.
S25 serisi için eskiyi getir yeniyi götür yapacaksan s24+ daha değerli olur, fe için değişim kampanyasında çok değer biçeceklerini sanmam, oldu da yapamadın diyelim ve uzun süre kullanacaksın o zaman da 12 gb ramli s24+ ile kafan rahat olurşey düşünüyorum s24fe alıp ilerleyen zamanlarda s25 serisine upgrade etmeyi