Türkiye için oran gerekli, Global'de zaten Apple'nın ciddi üstünlüğü var.(Örnek iPad Pro)
Koreli üreticinin Türkiye performansının yüksekliğinin altını çizen Murat Azdemir, "Türkiye'deki akıllı telefon ve tablet pazarında lider konumda bulunuyor. Akıllı telefon pazarında adet bazında lider olan Samsung yüzde 45'lik bir pazar payına sahipken, tablet pazarında da %50 pazar payıyla birinci sırada yer alıyor" şeklinde konuştu.Türkiye için oran gerekli, Global'de zaten Apple'nın ciddi üstünlüğü var.(Örnek iPad Pro)
Peynir ekmek gibi düz iPad satıyor. Samsung'un tablet pazar payında %50 olabileceğini ben pek düşünmüyorum.Koreli üreticinin Türkiye performansının yüksekliğinin altını çizen Murat Azdemir, "Türkiye'deki akıllı telefon ve tablet pazarında lider konumda bulunuyor. Akıllı telefon pazarında adet bazında lider olan Samsung yüzde 45'lik bir pazar payına sahipken, tablet pazarında da %50 pazar payıyla birinci sırada yer alıyor" şeklinde konuştu.
diye bir açıklama var ama ben bilmiyorum doğruluğunu sadece röportaj
Canalys sitesinden baktım daha önce. Samsung satış oranı tabletlerde %50'den fazlaydı. Ama s serisi mi a serisi mi onu vermiyordu.Peynir ekmek gibi düz iPad satıyor. Samsung'un tablet pazar payında %50 olabileceğini ben pek düşünmüyorum.
Nerde satıyor hocam peynir ekmek gibi ipad türkiyede. Benim tanıdığım kimselerde çoğunlukla samsung huawei tabletler var. Kimse tablete 15-20 bin liradan fazla vermek istemiyor, dolayısıyla iPad satışları o kadar yüksek değil. Yurtdışında işler farklı olabilirPeynir ekmek gibi düz iPad satıyor. Samsung'un tablet pazar payında %50 olabileceğini ben pek düşünmüyorum.