Reklam Bannerı

Tablet Satış Oranları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keymey

Usta Yardımcı
Yönetici
20250207_175244.webp
1738940416876.webp

Son düzenleme:
Türkiye için oran gerekli, Global'de zaten Apple'nın ciddi üstünlüğü var.(Örnek iPad Pro)
Koreli üreticinin Türkiye performansının yüksekliğinin altını çizen Murat Azdemir, "Türkiye'deki akıllı telefon ve tablet pazarında lider konumda bulunuyor. Akıllı telefon pazarında adet bazında lider olan Samsung yüzde 45'lik bir pazar payına sahipken, tablet pazarında da %50 pazar payıyla birinci sırada yer alıyor" şeklinde konuştu.

diye bir açıklama var ama ben bilmiyorum doğruluğunu sadece röportaj

Koreli üreticinin Türkiye performansının yüksekliğinin altını çizen Murat Azdemir, "Türkiye'deki akıllı telefon ve tablet pazarında lider konumda bulunuyor. Akıllı telefon pazarında adet bazında lider olan Samsung yüzde 45'lik bir pazar payına sahipken, tablet pazarında da %50 pazar payıyla birinci sırada yer alıyor" şeklinde konuştu.

diye bir açıklama var ama ben bilmiyorum doğruluğunu sadece röportaj
Peynir ekmek gibi düz iPad satıyor. Samsung'un tablet pazar payında %50 olabileceğini ben pek düşünmüyorum.

Peynir ekmek gibi düz iPad satıyor. Samsung'un tablet pazar payında %50 olabileceğini ben pek düşünmüyorum.
Nerde satıyor hocam peynir ekmek gibi ipad türkiyede. Benim tanıdığım kimselerde çoğunlukla samsung huawei tabletler var. Kimse tablete 15-20 bin liradan fazla vermek istemiyor, dolayısıyla iPad satışları o kadar yüksek değil. Yurtdışında işler farklı olabilir

Geri