S25 plus kullanıyorum, memnunum.
8 gen 1 kullanan bütün telefonlar gibi bataryası zayıfRealme Gt 2 Pro, şuan tek sıkıntım fazla ısınıyor olması ve pili benim kullanımıma göre biraz hızlı bitiyor olması, diğer cihazlara göre normaldir ama tahminimce, günü götürüyor.
Soğutma olarak ne tercih ediyorsunuz?Güncelleme olarak yazayım 24 Fe kullanıyorum şubat ayından beri performans olarak çok çok iyi ancak iyi bir soğutma ile kendi başına çabuk ısınabiliyor ve throttle a uğrayabiliyor kullanım olarak mütihiş One UI 7 ile daha da güzel oldu
Zoinco ice pro var gayet kaliteli soğutucu sıcak havalarda iyi tutuyor ısıyıSoğutma olarak ne tercih ediyorsunuz?
s25 plustan memnun musun telefon ideal bir performans ve pil acısından 1 günü kolaylıkla cıkarıyor mu? bide kamera performansı nasılS25 plus kullanıyorum, memnunum.
Sadece mobil veri bütün gün oyunsuz ve standart sosyal medya kullanımı ile 7 saat civarı ekran süresi veriyor wifi ile günlük 9 saatleri aşıyor. Ekran Qhd çok iyi kaliteli, performans olarak diyecek birşey yok standart kullanım için çok hızlı, oyunlardada çok başarılı Kasma tarzı bişey yok. Kamera performansı için ise ben begendim ama bazı arkadaşlar beğenmiyor hanımda 200 pro var ondan iyi çekiyor mesela. Çinlilere göre renklendirmeyi çok doğal yapıyor. Kimiside daha kontrastlı seviyor bu biraz tercih meselesi. Ama ana odak 1. Sırada kamera ise başka markalar değerlendirebilir.s25 plustan memnun musun telefon ideal bir performans ve pil acısından 1 günü kolaylıkla cıkarıyor mu? bide kamera performansı nasıl
Yapay zeka konusunda cihaz guzel performans veriyor mu acaba?Sadece mobil veri bütün gün oyunsuz ve standart sosyal medya kullanımı ile 7 saat civarı ekran süresi veriyor wifi ile günlük 9 saatleri aşıyor. Ekran Qhd çok iyi kaliteli, performans olarak diyecek birşey yok standart kullanım için çok hızlı, oyunlardada çok başarılı Kasma tarzı bişey yok. Kamera performansı için ise ben begendim ama bazı arkadaşlar beğenmiyor hanımda 200 pro var ondan iyi çekiyor mesela. Çinlilere göre renklendirmeyi çok doğal yapıyor. Kimiside daha kontrastlı seviyor bu biraz tercih meselesi. Ama ana odak 1. Sırada kamera ise başka markalar değerlendirebilir.
Yapay zeka konusunda en iyi cihazlardan biri bence. Daha doğrusu markalardan.Yapay zeka konusunda cihaz guzel performans veriyor mu acaba?