Reklam Bannerı

LordUmaru kullanıcısının son içeriği

1. LordUmaru

laptop olarak ne alacağıma karar veremedim

attığınız laptoplarda ikiside güzel hp'ye sitesinden baktım hepsiburada linki kaldırılmış gibi gözüküyor.Benim bu iki laptop arasında tercihim Acer'a kayabilir.Acerda sıvı metal soğutma olduğu yazıyor.Ekranın 240hz olmadığından dolayı üzülmeyin cs ve valo harici hiçbir oyunda 4070 mobil ekran...
  2. LordUmaru

Operatör Tavsiyesi

Vodafone kullanamıycağın internete para ödüyorsun resmen.Arkadaşa 30gb internet veriyordu bir sonraki ay o kullanamadığı üstüne ekleniyordu.İyi birşey evet ama o internet gb'ları asla kullanamıyor çünki çekmiyor telefonu.
  3. LordUmaru

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

A16 giriş segment bir telefonunun bendeki amiral gemisi telefondan daha fazla güncelleme alması gerçeği zaten çok ayrı birşey.
  4. LordUmaru

Ray Tracing

Ray tracing aşırı gereksiz.RTX 4070 Mobil ekran kartını kullanmaktayım.Cyberpunk 2077 haricinde hiçbir oyunda RTX'in devasa birşey değiştirdiğini görmedim.FPS kaybıda çok fazla oluyor.DLSS kullanıyorum bundada görüntü bozuluyor.Hiç gerek yok.Reklamlarda çok abartıldığını söyleyebilirim.
  5. LordUmaru

ONE UI 7 BETA

Görsel anlamda arayüz baya bi değişmiş.Şuanlık sadece Nowbar'ın müzik için olan küçük versiyonu aşırı sade duruyor ve animasyonların çoğu düzeltilmesi lazım.Uygulamaya gir-çık animasyonları şuanlık aynı ve durum çubuğundaki şarj olma animasyonu iğrenç
  6. LordUmaru

Akıllı Saat

Watch 6 Classic 47mm kullanıyorum bendede S23 Ultra var birlikte güzel çalışıyolar.Uyku takibi, bildirimleri okuma ve spotify'dan müziği kontrol etmek için kullanıyorum.Play Store'dan baya güzel saat yüzleri bulabiliyorum.Güzel bir cihaz öneririm.Pil konusu 2 gün götürüyor,Always on display...
  7. LordUmaru

Samsung garanti deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

6 gün öncesinde Buds 2 Pro kulaklığını garantiye yolladım.Kulaklıkta ıslık sesi ve gürültü engelleme/şeffaflık modu çalışmamasından dolayı göndermiştim.2 gün önce bana geri yolladılar sıfırıyla değiştirmişler cihazın daha 1 yıl garantisi var.
  8. LordUmaru

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

S23 Ultra kullanıyorum.10x lensin gece performansı,Güncellemenin 4 yıldan hala 7 yıla yükselmemesi ve kenarları beni pek tatmin etmedi ama onun dışında hiçbirşeyinden sıkıntı çekmedim.
Geri