Reklam Bannerı

OKN kullanıcısının son içeriği

1. OKN

JBL FLİP 7

JBL Flip 7 - 3.799 TL (Kupon ile) Kuponsuz 3.919 TL Satıcı Teknosa.
  2. OKN

Nothing Phone 1 8/128 GB - 9.999 TL

Trendyol ve Hepsiburada da satışta. Trendyol da ekstra kupon ve banka kampanyaları ile 9K ya alanlar oldu.
  3. OKN

Şimdi de Çiçek Sepetinde stokta. Ayın 11'ine kadar satış sitelerinin hepsinde gezecek herhalde. 9-10-11 gibi Hepsiburada ve Trendyol için stok ayırmış olabilirler. Ekstra kupon da olabilir 9500 TL altında olursa öğrenci indirimi için takip edilebilir.
  4. OKN

N11 de 250 adet stok var. CMF Phone 1 de bu fiyata satılıyor ama eski olmasına rağmen Nothing Phone 1 daha iyi. CMF de NFC yok. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/nothing-phone-1-128gb.html Nothing Phone 1 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili) 12.499 TL yerine 9.999 TL...
  5. OKN

S22den s23'e geçilir mi

Kamera donanımı neredeyse aynı, kamerasındaki farkı çok fazla hissettmezsiniz, pil olarak +2 saat ve üzeri civarında fark eder. S23 de kullanıma bağlı olarak pil 4 ile 6 saat arasında gidiyor. Bu arada S23 de 50 MP modu çok kötü, fotoğrafı aşırı işliyor. S22 yi satıp 8-10K civarında fark vererek...
  6. OKN

14K Tablet önerisi

15-16K altında bu modellere bakılabilir. Xiaomi Pad 7, Samsung Tab S 10 FE, Redmi Pad 2 Pro, Honor Pad 10, Honor Pad 9, Poco Pad, Casper Pad H10, Redmi Pad 2, Honor Pad X9A, Samsung A9+. Xiaomi Pad 7, Honor Pad 9 (İkinci el bakılabilir), Ipad 9-10 İkinci bakılabilir. Redmi Pad 2 bu set de...
  7. OKN

14K Tablet önerisi

Matepad'lerde Kirin işlemci var. Snapdragon işlemcili olanlar ülkemizde satılmıyor diye biliyorum. Araştırmanızı öneririm. Bu arada bu iki ürünü de tavsiye etmem. F/P ürünler değil.
  8. OKN

LG XBoom Go XG2TBK 979 TL

LG XBoom Go XG2TBK - 999 TL (Teknosa Tekno Clup üyelerine özel) https://www.teknosa.com/lg-xg2tbk-xboom-go-tasinabilir-bluetooth-hoparlor-p-125085916
  9. OKN

LG XBoom Go XG2TBK 979 TL

LG XBoom Go XG2TBK Bluetooth Hoparlör. Piyasada normalde 1.500 TL üzerinde satılan bir ürün. Dip fiyata düştü ihtiyacı olan bu fırsatı kaçırmasın. Sınırlı stok vardır. Hızlı tükenebilir. Geçen gün de düşmüştü bu fiyata hemen tükendi. Satıcı Teknosa. 4 farklı sitede bulunuyor. Hepsiburada 999...
  10. OKN

JBL FLİP 7 Mİ XİAOMİ SOUND PARTY Mİ

Xiaomi'nin 40W olan modeli trendyolda kupon ile 3599 TL. O modele de bakabilirsiniz. Sound Party modeli bence pahalı. Yakın vakitte çıktığından tek satıcı da var, satıcı sayısı artığında fiyatı düşebilir. O bütçede ben olsam JBL ya da Anker tercih ederdim. Flip 7 4K ya düştüğünde alınabilir. 35W...
  11. OKN

Tabletimin şifresini unuttum acil yardım

Tabletin markası ve modeli nedir? Hard reset atabilirsiniz ama yine e posta ve şifre isteyebilir.
  12. OKN

Yeni laptop aldım ne yapmam gerekiyor

Cihaz TV'nin bu videosu faydalı olur gibi. Yeni Laptop Alınca Yapılması Gerekenler - Hangi Yazılımlar Yüklenmeli? Hangi Testler Yapılmalı?
  13. OKN

Pixel 9 Pro XL için adaptör önerisi

https://www.gsmarena.com/google_pixel_9_pro_xl-13217.php Gsmarena da PD 3.0 ve PPS desteklediği gözüküyor. Anker'in 45W olan adaptörü 67W olanından pahalı. Anker alacaksanız 67W olanı almanızı tavsiye ederim. Spigenin 45W'lık adaptörü de işinizi görebilir...
  14. OKN

Realme 12+ 5G | 8/256 | 10.479 TL

Ülkemizden çekilmesi güncelleme konusundan daha çok ilerisi için yedek parça bulunabilirliği sıkıntı olabilir. Batarya ve ekran gibi parçalar. Garanti ve servis konusunda bir şekilde destek olur ama ne kadar iyi bir hizmet sunarlar orası muamma. Ama yine de cihaz ucuz olduğu için 2-3 sene kullan...
  15. OKN

Üniversite ve dersler için laptop tavsiyesi

Acer ya da Lenovo da seçenekler var. HP nin 30K ya yakın RTX 4050'li sorunlu laptopları var. Onlar da riskli ürünler. Lenovo tarafında da anakart yakma sorunu var. Bu model de var mı bilmiyorum. Belki bu ürünler olabilir. https://www.epey.com/laptop/lenovo-loq-15iax9-83gs00p5tr.html...
Geri