Reklam Bannerı

storal kullanıcısının son içeriği

1. S

40-50k arası laptop

Hayır. muhtemelen ikinizinde önerdiği p60 tercih edilecek. cevaplarınız için teşekkürler.
  2. S

40-50k arası laptop

bunu bir arkadaşa alıyoruz ekran kartı olsun üniversite ve oyun için kullanır dengeli bir şey olsun
  3. S

40-50k arası laptop

@Keymey @Technicer 😶
  4. S

40-50k arası laptop

40-50k arası dizüstü bilgisayar önerisi işlemci öncelikli olarak amd ama intelde olur. marka farketmez.
  5. S

S25 SERİSİ ANA KONU

s25 ultrayı öyle böyle gömmüyorlar yurtdışında artık ben bile sanırım samsung telefonları fabrikadan bozuk çıkarmış diyorum. kağıt üstü çok çok iyi olsada bu yorumlar beni korkutuyor.
  6. S

Mini pc

bazı konular netleşince son kararı vereceğim ama iki seçenek arasındayım ya Geekom A8 yada işlemci odaklı 40-60 bandında bir laptop.
  7. S

Oneplus 13R

op12 50k iken bunu 35 e satmalarının imkanı yok abartarak söylüyorum en az 45k olur bu cihaz.
  8. S

Oneplus 13R

12R Türkiyeye kötü bir fiyattan gelmişti bakalım bunun durumu ne olur. Tahminimce yine kötü bir fiyattan çıkacak , düz 13 modeli olsa fiyat tolere edilir ama 13R ın şansı olduğunu hiç düşünmüyorum.
  9. S

Poco X7 Serisi Lansman Fiyatları

Kamera konusunda haklısın. Ben tasarımı iphone 16 çakması gibi birşeye bezettim , daha iyisi olabilirdi.
  10. S

Poco X7 Serisi Lansman Fiyatları

Fiyatı gayet iyi ancak şu tasarımı bir türlü halledemediler.
  11. S

899 Gram Notebook

https://consumer.huawei.com/tr/laptops/matebook-x-pro-ultra-premium-edition/buy/ Hafiflik için böyle birşey alırdım ben.
  12. S

899 Gram Notebook

https://www.asus.com/tr/laptops/for-home/zenbook/asus-zenbook-a14-ux3407/shop/ Yurtdışında çok uygun olsada Türkiyede 60k dan başlıyor , x elite modeli ise 70k bu fiyata alınabilecek birşey olduğunu sanmıyorum
  13. S

100 Bin Liralık 8/256 4080 Laptop

100 bin lira olsada çanta hediyesi veriyorlar , bence makul. !
  14. S

S20FE'den S22 geçilir mi?

Ben olsam geçmezdim. s22 benim gözümde s20fe den ahım şahım bir üstünlüğü yok zaten bataryası sıkıntılı bir model. s20fe nin 8gen 1 li versiyonu ekstradan kamerası biraz daha iyi. İkinci el macerasına atılmak için yeterli bir model olarak görmüyorum.
  15. S

GT 6T alınabilir bir cihaz mı?

13t pro +1
Geri