Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
poco x7 pro, a56 , a55 (s24fe almak mantıklı ama fiyat yüksek çıkmaya değermi) poco kullananlarda şebeke problemi yaşıyorlar mı, bu fiyat sıkalasında öneriniz varmı ?
s24fe nin çerçeve, hızlı şarz olmaması, depolama 256 olması , 8gb ram biraz eksi yönelim diye düşünüyorum açıkcaıs o paralara çıkılırsa sanki daha farklı telefonlar var 13t pro, honor200pro 25k ya poco f6 mantıklı gibi sanki
s24fe işlemci için soru işareti olmamalı ama 8gb ram ilerleyen yıllarda sıkıntı yaratır mı ve bukadar para verip 8gb ram tuhaf (poco telefonlar da kronik sorun gibi şeyler var x7pro güvenilir mi )
Hayırlı olsun. s24plus fiyatı uygun ama s24 ultranın fiyatı çokk pahalı s23 plus ile s24 plus fiyatları aynı ama s23 ultra ile s24 ultra fiyat farkı fazla.s25plus ve s25 ultra çok merak edıyorum fiyatlarını özellikle.plus lar daha alınabilir oda tabi exynos koymalarından kaynaklı sanırım.
kronik sorunlar uyglama arasında geçişler androıd kullanıcıların söylediği sorunlar korkutuyor kısacası . s24u kasım ındırımınde 46k vs 15pro max 61k kadar düşmüş.asllında apple TR için bi tık daha fiyatı düşürse çoğu markalar da düşürür.
ordaki sıkıntı s24plusa 40k verip exynos olması ıos kadar stabilmi en azından sonra satarken müşteri bulman daha rahat. 4 5 yıl önce ki samsung telefon ile ıos tel aynı olabilir ama değer bakımından ıphone. Samsung en iyi yaptığı şey ilk fiyatı yükske tutup sonradan belli aralıklarla fiyatı...
hocam 15promax 256g 90k iken 16promax 98k var.ıphone plusları fiyat olarak daha mantıklı bir tercih gibi duruyor.samsung aslında bir tık daha fiyatlarını indirse s24plus 40k almak bana saçma geliyor hele exynos koyması soru işareti o fiyatlara çıkıncada tüketici soru işareti bile istemiyor. s24...
ben aslında androıd kullanıcısıyım ama son yıllarda da artık androıd telefonlarıda fiyatları pahalı ondan dedim yani bugün s24U 60 k ya yakın onun yerine 60 70 k verip (ıphone) alıp 4 5 yıl sonra satmak daha karlı bir iş olmaz mı diye düşünüyorum. böyle düşüneceğimi hiç zannetmezdim ama son 1 2...
hocam sorun şu ki mesela 2020 yılında çıkan samsung s serisinin ultra sı ile ıphone 12 ikinci el fiyatlar aynımı .şuanda da mesela s24 ultra ile ıphone 15 için 5 6 yıl sonra sattığımızda hangisi daha karlı olur bide ıphone hala türkiyede çok satılmasıda tuhaf değilmi fiyatlar uçuk denildiği...
piyasada ıphone telefon satmak daha karlı iken androıd telefona 20-40 k verip (çöp fiyata satmaktansa) ıphone 50 60 k vermek mantıklı değilmi,sırf bunun icin ıphone alınmaz mı (hiç ıos cihaz kullanmadım)