İkisinde 30k ydi aldığımda x100 pro yd falan ama 8 ay dolmadan kayıt çıktığını gördüm ondan sonra oldu keskeler yoksa tr standartlarinda yeterince iyiO Vivo X100, Vivo X100 Pro ise kamerası kıyaslanamaz lafı biraz insafsız olmuş veya ve segment farkı var zaten
a32 berbat değil ama samsung güncellemesi çöpBeni zaten biliyorsunuz. S23 Ultra kullanıyorum. Benim aldığım vakit olan fiyatı düşünüldüğünde genel olarak memnunum ancak kusursuz değil.
Kayıt yaptırdınız mı yoksa kayıtsız mı kullanıyorsunuzS24 ultra kullanıyorum. S23+ dan geçmiştim. 2k, spen, büyük ekran, zoom özelliği vs çok memnunum. Yd aldım
S24 FE takasına verilir. S24 Plus'un site fiyatı yüksekti diye hatırlıyorum. Öğrenci indirimi vesaire varsa Samsung'uun sitesinde S24 FE 256, 28'e düşüyor.2022 eylülden beri S22 kullanıyorum. Bataryası daha iyi gitse daha çok sevebilirdim ama malum gitmiyor işte. Onun dışında son zamanlarda oyun oynarken (sadece angry birds oynarım başka oyun yok telefonda) herhangi bir uygulamadan bildirim geldiğinde oyunda takılma yapıyor bir kaç saniye. O da dert değil. Son 1 aydır S24 plus hayranlığım arttı. Geçilir mi , geçmeye değer mi emin olamıyorum.
İmkanınız varsa ve S25 8 elite ile gelirse, bi bekleyip görün derim. Ama s24 plus benim de beğendiğim bir cihazdı.2022 eylülden beri S22 kullanıyorum. Bataryası daha iyi gitse daha çok sevebilirdim ama malum gitmiyor işte. Onun dışında son zamanlarda oyun oynarken (sadece angry birds oynarım başka oyun yok telefonda) herhangi bir uygulamadan bildirim geldiğinde oyunda takılma yapıyor bir kaç saniye. O da dert değil. Son 1 aydır S24 plus hayranlığım arttı. Geçilir mi , geçmeye değer mi emin olamıyorum.
Ne kadar gidiyor ortalama?S 23 kullanıyorum,batarya dışında bir şikayetim yok.
Şarjı belki biraz daha iyi olabilirdi ama yine de bana yeterli oluyor. 10 saat 20 dakika önce şarjdan almışım, 3 saat 40 dakikalık ekran süresi sonrasında şu anda %53 şarjı var. Dediğim gibi eski bir telefondan geçtiğim için bana göre iyi.Ne kadar gidiyor ortalama?
Niye 16 Pro Max değil de 15 Pro Max?iPhone 12 kullanıyorum. Pil rezalet günde 3 4 kere şarja takıyor belki çok uğraştığım için olabilir pil sağlığı 86 s24 ultra veya 15 pro mate geçme gibi bir planım var sizce geçilir mi
S25 Ultra olabilir iyi gelirse. Yoksa Vivo X200 ultra yada proiPhone 12 kullanıyorum. Pil rezalet günde 3 4 kere şarja takıyor belki çok uğraştığım için olabilir pil sağlığı 86 s24 ultra veya 15 pro mate geçme gibi bir planım var sizce geçilir mi