Reklam Bannerı

S25 SERİSİ ANA KONU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese iyi forumlar.
Samsung sitesinden s25 ultra aldığımdan elimde sitede geçerli 2000 liralık samsung çeki var. Ne almamı önerirsiniz. Halihazırda orijinal 25w şarj aleti(bence gayet yeterli), kılıf, Huawei freebuds pro 2 kulaklığım var. (Buds 3 pro elimdeki kulaklıktan çok da farklı değildir diye düşünüyorum zira gayet memnunum kulaklığımdan) Bu şartlar altında siteden ne almalıyım kararsız kaldım, değerli önerilerinize açığım...
Kılıf alabilirsin hocam yoksa. 65w hızlı şarj alabilirsin üçlü olandan birden fazla cihaz şarj etmek için.

S25+'in 512 GB'ı satışa sunuldu. Evet çok pahalı ama bir anda 60k'ya düşeceğini düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• SmartSelect_20250326_095108_YouTube.webp
    SmartSelect_20250326_095108_YouTube.webp
    27.8 KB · Görüntüleme: 24
Wifi mobil veri karışık test. 4000mah bataryaya göre S25 gayet iyi, S25 Plusun da pil ömrü buradan yola çıkılarak tahmin edilebilir. Ayrıca Xiaomi 15 büyük bataryasının faydasının yeterince görememiş bence S25ten %30 daha yüksek bataryaya sahip olması rağmen aralarındaki fark yarım saatten daha az

1747906811596.webp

Wifi mobil veri karışık test. 4000mah bataryaya göre S25 gayet iyi, S25 Plusun da pil ömrü buradan yola çıkılarak tahmin edilebilir. Ayrıca Xiaomi 15 büyük bataryasının faydasının yeterince görememiş bence S25ten %30 daha yüksek bataryaya sahip olması rağmen aralarındaki fark yarım saatten daha az

Ekli dosyayı görüntüle 3592
Bunun sebebi bence yazılım ve optimizasyon farkıdır. Hyperous denilen yazılımını bir an önce düzeltmesi gerektiğini bir kez daha görmüş olduk.

Bunun sebebi bence yazılım ve optimizasyon farkıdır. Hyperous denilen yazılımını bir an önce düzeltmesi gerektiğini bir kez daha görmüş olduk.
Xiaomi donanımının hakkını çok uzun süredir vermiyor ne kamerada ne arayüzde. Bir an önce yenilenmesi gerek. Kamerası HDR yapamıyor hâlâ doğru düzgün, çok aydınlık çekiyor.

Geri