İpad air 5 var hocam 2 yıllık neredeyse. S10+ hoşuma gitmiyor değil ama bu kadar masrafa girmeye çok değmez bence. Çünkü nerden baksanız 15k vereceğim fazladan. Şanlı m1den memnunumTablet ihtiyacınız varsa düşünülebilir
Son düzenleme:
İpad air 5 var hocam 2 yıllık neredeyse. S10+ hoşuma gitmiyor değil ama bu kadar masrafa girmeye çok değmez bence. Çünkü nerden baksanız 15k vereceğim fazladan. Şanlı m1den memnunumTablet ihtiyacınız varsa düşünülebilir
Kılıf alabilirsin hocam yoksa. 65w hızlı şarj alabilirsin üçlü olandan birden fazla cihaz şarj etmek için.Herkese iyi forumlar.
Samsung sitesinden s25 ultra aldığımdan elimde sitede geçerli 2000 liralık samsung çeki var. Ne almamı önerirsiniz. Halihazırda orijinal 25w şarj aleti(bence gayet yeterli), kılıf, Huawei freebuds pro 2 kulaklığım var. (Buds 3 pro elimdeki kulaklıktan çok da farklı değildir diye düşünüyorum zira gayet memnunum kulaklığımdan) Bu şartlar altında siteden ne almalıyım kararsız kaldım, değerli önerilerinize açığım...
S25 Ultra 256 GB fiyatına s25+ koymakS25+'in 512 GB'ı satışa sunuldu. Evet çok pahalı ama bir anda 60k'ya düşeceğini düşünüyorum.
Aradaki tek fark işlemci, ihtiyacım var dersen olabilir. Bence değmez. Bazen 37-38 bin civarına geriliyor S24+ o fiyattan alınabilir.S24 plus ve s25 plus arasında 10 bin TL fark var. Sizce değer mi .?
Batarya performanslarini karşılaştığımızda fark oluşturmu sizce .?Aradaki tek fark işlemci, ihtiyacım var dersen olabilir. Bence değmez. Bazen 37-38 bin civarına geriliyor S24+ o fiyattan alınabilir.
Günlük işlerde çok büyük fark beklemiyorum ama mutlaka bir fark olur tabiki. Her yeni seri bir öncesinden daha fazla pil süresine sahip oluyor genelde.Batarya performanslarini karşılaştığımızda fark oluşturmu sizce .?
Bunun sebebi bence yazılım ve optimizasyon farkıdır. Hyperous denilen yazılımını bir an önce düzeltmesi gerektiğini bir kez daha görmüş olduk.Wifi mobil veri karışık test. 4000mah bataryaya göre S25 gayet iyi, S25 Plusun da pil ömrü buradan yola çıkılarak tahmin edilebilir. Ayrıca Xiaomi 15 büyük bataryasının faydasının yeterince görememiş bence S25ten %30 daha yüksek bataryaya sahip olması rağmen aralarındaki fark yarım saatten daha az
Ekli dosyayı görüntüle 3592
Xiaomi donanımının hakkını çok uzun süredir vermiyor ne kamerada ne arayüzde. Bir an önce yenilenmesi gerek. Kamerası HDR yapamıyor hâlâ doğru düzgün, çok aydınlık çekiyor.Bunun sebebi bence yazılım ve optimizasyon farkıdır. Hyperous denilen yazılımını bir an önce düzeltmesi gerektiğini bir kez daha görmüş olduk.
Nerede zorlandınız hocam yardım edelim?Bende s25 plus ile ilk defa Samsunga merhaba dedimbugün geldi cihaz cok karışıkmış
![]()
Çok kişiselleştirebilir ayar var onları ayarlamaya çalışmak çok uzun sürdüNerede zorlandınız hocam yardım edelim?
Ekranın parlaklığını kısınca göz alma düzelmiyor mu nasıl bir sorun anlamadımÇok kişiselleştirebilir ayar var onları ayarlamaya çalışmak çok uzun sürdüekran çok gözümü aldı ama ilk eksiyi verdim
![]()
Gözüm diğer telefona alışmış herhaldeEkranın parlaklığını kısınca göz alma düzelmiyor mu nasıl bir sorun anlamadım
Alışmak gerekiyor maalesef.Gözüm diğer telefona alışmış herhaldeHonor90dan geçtim bünye kalite görünce şaşırdı herhalde
![]()
Honor 90'ın ekran da gayet iyiydi fiyatına göre fhd+Gözüm diğer telefona alışmış herhaldeHonor90dan geçtim bünye kalite görünce şaşırdı herhalde
![]()
Evet iyidi doğru, bu sorum var. Bu telefon daha önce biri alıp iade etmediğini anlamanın bir yolu var mı .? Bir konuda şüphem varda.Honor 90'ın ekran da gayet iyiydi fiyatına göre fhd+
Samsung'dan garanti bilgisinden sorgulayabiliyorsunuz.Evet iyidi doğru, bu sorum var. Bu telefon daha önce biri alıp iade etmediğini anlamanın bir yolu var mı .? Bir konuda şüphem varda.