Reklam Bannerı

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

1 buçuk yıldır S23 kullanıyorum ve memnunum. Hala bataryası beni 1 gün götürüyor. S25 çıktığı zaman yine düz model olan S25 e geçebilirim, telefonun nasıl çıkacağına bağlı. S24 geçmeye değer çıksaydı yine geçerdim ama geçmeye değer bulmadım.

1 buçuk yıldır S23 kullanıyorum ve memnunum. Hala bataryası beni 1 gün götürüyor. S25 çıktığı zaman yine düz model olan S25 e geçebilirim, telefonun nasıl çıkacağına bağlı. S24 geçmeye değer çıksaydı yine geçerdim ama geçmeye değer bulmadım.
Bence S25 serisinde öyle aman bir fark olmayacak. Memnunsan değiştirmeye gerek yok bence.

Oneplus 9R kullanıyorum 3 yıldır, bataryası haricinde memnunum, bir de volte yok bazen sıkıntı yaşatıyor açınca bu sefer banka uygulamalarında sıkıntı yaşıyorum.

Honor Magic 6 Pro kullanıyorum çok memnunum pili muhteşem gidiyor. Tek dezavantajı geniş açı kamera ve ön kamera abartıldıgı kadar iyi değil

Honor Magic 6 Pro kullanıyorum çok memnunum pili muhteşem gidiyor. Tek dezavantajı geniş açı kamera ve ön kamera abartıldıgı kadar iyi değil
En iyi ve en kötü özelliği nedir, genel değerlendirme yapabilir misin? Forumdaki tek magic 6 pro kullanıcısı sensin.

En iyi ve en kötü özelliği nedir, genel değerlendirme yapabilir misin? Forumdaki tek magic 6 pro kullanıcısı sensin.
En memnun olduğum kısmı pili çok iyi gidiyor ve çok hızlı doluyor. Bi önceki cihazım S23 Ultraydı OneUI ya göre kesinlikle yazılımı Honorun daha stabil ve sade. Genel değerlindirme olarak Bu fiyata alınacak en dolu cihaz bence. Ekranı hiç göz yormuyor parlaklık çok yüksek ve yeterli. Performans zaten üst düzey. Kötü kısmına gelirsek kamerası kesinlikle abartıldıgı gibi değil. Zoom kamerası, geniş açı ve ön kamera fiyatına göre kötü sayılır. Özellikle S23 ultranın ön kamerası buna bin basar. Ama ana kamerası güzel. Renkleri doğal verse daha iyi olur tabi ama dediğim gibi kamerası abartıldıgı kadar değil kesinlikle geri kalan her şeyi on numara cihazın

En memnun olduğum kısmı pili çok iyi gidiyor ve çok hızlı doluyor. Bi önceki cihazım S23 Ultraydı OneUI ya göre kesinlikle yazılımı Honorun daha stabil ve sade. Genel değerlindirme olarak Bu fiyata alınacak en dolu cihaz bence. Ekranı hiç göz yormuyor parlaklık çok yüksek ve yeterli. Performans zaten üst düzey. Kötü kısmına gelirsek kamerası kesinlikle abartıldıgı gibi değil. Zoom kamerası, geniş açı ve ön kamera fiyatına göre kötü sayılır. Özellikle S23 ultranın ön kamerası buna bin basar. Ama ana kamerası güzel. Renkleri doğal verse daha iyi olur tabi ama dediğim gibi kamerası abartıldıgı kadar değil kesinlikle geri kalan her şeyi on numara cihazın
Objektif bir yorum olmuş. Hayırlı olsun.

iPhone 16 Pro kullanıyorum. Gelmiş geçmiş en iyi iPhone olabilir ısınma sorunu yok şarjı oldukça iyi gidiyor ekran çerçeveleri incecik. Ekran kalitesi, kamerası, ses sistemi, işlemcisi fiyatının hakkını veriyor. Titanyum yerine daha parlak görüntüsünden dolayı çelik kasadan devam edilmesini tercih ederdim. İşletim sisteminin kendine has bir ambiyansı var premium hissiyatı yüksek akıcılık animasyonlar güzel ama özellik olarak halâ andoridin gerisinde bazen çok sıkıcı geliyor Samsung'u özlüyorum. S25 Ultra'yı bekliyorum bakalım nasıl olacak tek çekincem Samsung kamerasını beğenmiyor olmam. Sensör değişirse 8 Elite ile birlikte umutluyum

2 seneyi aşkın süredir Xiaomi 12T kullanıyorum, genel olarak memnunum. Pil sağlığı %80 olmasına rağmen 1 günü rahat çıkarıyor. Zaten 120w şarjı olmasından ötürü pil konusunda hiçbir sorunu olmadi cihazin. Performansı, 120hz ekranı şuana kadar üzmedi ancak kamerası ve Xiaomi arayüzü kötü maalesef. Forumda yazılan oneui güzellemelerinden sonra yd s25 ultra alasım var ancak gerek 120w'dan vazgeçecek olmak gerek beklentimi çok yükselttiğimden ötürü hüsrana uğramaktan korkuyorum. Sırf kamera konusunda bile çok memnun kalacagimin farkındayım ancak 4 senedir aynı sensörü kullanan bir firmadan da cihaz da almak istemiyorum. Yd Vivo x200pro da düşünülebilir tabi ama yd cihazlara ne kadar güvenilir bilemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Öncelik sıralamam performans, batarya, kamera. İyi forumlar herkese...

2 seneyi aşkın süredir Xiaomi 12T kullanıyorum, genel olarak memnunum. Pil sağlığı %80 olmasına rağmen 1 günü rahat çıkarıyor. Zaten 120w şarjı olmasından ötürü pil konusunda hiçbir sorunu olmadi cihazin. Performansı, 120hz ekranı şuana kadar üzmedi ancak kamerası ve Xiaomi arayüzü kötü maalesef. Forumda yazılan oneui güzellemelerinden sonra yd s25 ultra alasım var ancak gerek 120w'dan vazgeçecek olmak gerek beklentimi çok yükselttiğimden ötürü hüsrana uğramaktan korkuyorum. Sırf kamera konusunda bile çok memnun kalacagimin farkındayım ancak 4 senedir aynı sensörü kullanan bir firmadan da cihaz da almak istemiyorum. Yd Vivo x200pro da düşünülebilir tabi ama yd cihazlara ne kadar güvenilir bilemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Öncelik sıralamam performans, batarya, kamera. İyi forumlar herkese...
bütçe varsa yd cihaz alınır 120w evet kayıp ama samsung ultra serisinin batarya çok iyi dayandığı için gün içinde şarj ihtiyacın olmaz ve 120w feda etme karşılığında önemli kazanımların da var kaldı ki kayıt da çıkma durumu var ilerleyen zamanlarda. Ama bana kalırsa s24u al geç 30k ya mis gibi 25u lar 40 küsür olacak aradaki farka değecek bir şey yok 25u da

POCO M3 Pro 5G (Redmi Note 10 5G - Redmi Note 10T 5G - Redmi Note 11 SE - Dördü de aynı telefon) kullanıyorum. 3. Yılımızı doldurduk 4'e doğru gidiyoruz. Zamanında yurt dışı alıcakken kayıtlı fiyatıyla aynı olduğunu görünce yurt içi almıştım pişman değilim. :D

Mükemmel bi' telefon değil açıkcası bunu reddedemem. Çıktığı zaman bile ekranın oled olmaması, mono hoparlör, geniş açılı kamerasının olmaması gibi eksilere sahipti fakat yine aldığım fiyata daha iyisi yoktu. Şarj döngü sayısı 600'ü geçmesine rağmen pili de halen bir günü çıkarıyor üstelik. (En son sağlığa %96 diyordu ama %90 olmuştur o) Performansı günlük işlerde halen yetiyor. Kamerası bir son model telefon etmese de Google Camera ile fena iş çıkarmıyor, ekranı lcd olmasına rağmen çözünürlüğü gayet iyi, 5G desteği var bir kaç kere kullandığımda 900mbps'leri gördüm ayrıca modemi şaşırtıcı derecede iyi bence. 4.5G'de üzdüğünü pek görmedim.

Tek sıkıntısı telefona custom ROM kurma gibi işlerde Xiaomi bu telefonun kernelini yarım yayınladığı için düzgün ROM çıkmıyor. Hepsi Miui'nin içinden çıkma prebuilt kernel. Xiaomi'nin yayınladığı kernelde dokunmatik ve kamera sürücüsü olmadığı için hiç bir işinize yaramıyor. (TWRP kurarsanız dokunmatik yok mesela. OTG ile fare bağlayıp kullanmak zorundasınız) Bu yüzden de Android 15 ROM çıkmıyor telefona. Geliştirici gruplarında A15 istiyorsanız yeni telefon alın diyor hatta geliştiriciler. Resmi desteği Android 13'te bitse de Android 14 ROM kullanıyorum şu an. Artık ROM bile olsa zorlandığını belli ediyor özellikle Android Auto'da ya da multitasking gerektiren işlerde. En büyük sebebi ise işlemci değil 4GB Ram olması.

S25'e geçmeyi düşünüyorum ilerleyen vakitlerde. Fakat Samsung'un tüm özellikleri Ultra serisine verip S25 ve S25+'a hiç bir şey vermemesi hiç hoş değil. Bu sene düz S25'e ProScaler özelliğini eklememişler mesela. UWB'de yok. GsmArena'ya göre 128Gb sürümü zahmet edip daha yeni UFS 4.0'a güncellemişler. S25+'a geçeyim dediğim de giderim S24 Ultra alırım daha iyi aynı fiyata. Umarım önümüzdeki aylarda fiyatlar biraz daha düzelir.

bütçe varsa yd cihaz alınır 120w evet kayıp ama samsung ultra serisinin batarya çok iyi dayandığı için gün içinde şarj ihtiyacın olmaz ve 120w feda etme karşılığında önemli kazanımların da var kaldı ki kayıt da çıkma durumu var ilerleyen zamanlarda. Ama bana kalırsa s24u al geç 30k ya mis gibi 25u lar 40 küsür olacak aradaki farka değecek bir şey yok 25u da
YD cihaz mantıklı evet ama kayıt ne zaman geleceği belli değil, garanti kısmı da soru işareti tabi. Guvenebilecegim bir yer ve kayıt kısmı soru işareti olmasa 3 4 ay bekleyip s25u alırdım ancak değişim kampanyasını kaçırmak istemiyorum. S24u da mantıklı olabilir ancak almışken iyisini alma taraftariyim

Tecno Spark 10 Pro kullanıyorum. Yazılımı ve işlemcisi dolayısıyla memnun değilim. Zaten verimli olmayan bir işlemciyi kötü bir yazılımla birleştirmişler ve ortaya allak bullak bir şey çıkmış. Yakında değiştireceğim için mutluyum.

YD cihaz mantıklı evet ama kayıt ne zaman geleceği belli değil, garanti kısmı da soru işareti tabi. Guvenebilecegim bir yer ve kayıt kısmı soru işareti olmasa 3 4 ay bekleyip s25u alırdım ancak değişim kampanyasını kaçırmak istemiyorum. S24u da mantıklı olabilir ancak almışken iyisini alma taraftariyim
13 senedir akıllı telefon kullanıyorum bir kez olsun garantiye vermedim. 2 senedir yd oneplus kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Öncesinde 4 sene meizu kullandım meizu olması hariç tamirlik bir sorun yaşamadım. Garanti belgesine vereceğin parayla 2. S24 ultranı alırsın. S25 mi S24 mevzusu şahsi tercih tabi benim önerim 24 olur

İPhone 15 pro ya geçtim. Oneplus tan iyi bataryası ama yoğun kullanımda günü çıkarmaz gibi. Henüz gün tamamlamadım ilerleyen zamanlarda yazarım
iPhone 15 serisinde ısınmadan bahsediliyordu, sanırım herkes için de farklı hissettirmiş. Snadpragon 888'den sonra size nasıl geldi? Belli bir kısmı mı sıcak hissettiriyor yoksa çoğu alanı mı veya hissettiriyor mu?

Samsung A34 256 Gb kullanıyorum, Yurtdışı S25 256 ya geçmek istiyorum. Sarı sitede bulamadım daha YD

iPhone 15 serisinde ısınmadan bahsediliyordu, sanırım herkes için de farklı hissettirmiş. Snadpragon 888'den sonra size nasıl geldi? Belli bir kısmı mı sıcak hissettiriyor yoksa çoğu alanı mı veya hissettiriyor mu?
Kurulumda baya ısındı kenar çerçeveler dahi elimi yakıyordu fakat günlük kullanımda ısınma olmuyor. Telefon çabuk soğuyor. Oneplus,ta da benim ısınma şikayetim yoktu pil şikayetim vardı. 15 pro benim kullanımımda rahat rahat bir günü çıkarıyor şu an

Geri