Bence S25 serisinde öyle aman bir fark olmayacak. Memnunsan değiştirmeye gerek yok bence.1 buçuk yıldır S23 kullanıyorum ve memnunum. Hala bataryası beni 1 gün götürüyor. S25 çıktığı zaman yine düz model olan S25 e geçebilirim, telefonun nasıl çıkacağına bağlı. S24 geçmeye değer çıksaydı yine geçerdim ama geçmeye değer bulmadım.
Ben de öyle düşünüyorum hocam ama bakalım nasıl bir telefon çıkaracaklar.Bence S25 serisinde öyle aman bir fark olmayacak. Memnunsan değiştirmeye gerek yok bence.
Samsung Galaxy A55 5G Kullanıyorum Gayet Memnunum Sadece Telefona Son Gelen Güncellemeden Sonra Telefon Kafayı YediBeni zaten biliyorsunuz. S23 Ultra kullanıyorum. Benim aldığım vakit olan fiyatı düşünüldüğünde genel olarak memnunum ancak kusursuz değil.
En iyi ve en kötü özelliği nedir, genel değerlendirme yapabilir misin? Forumdaki tek magic 6 pro kullanıcısı sensin.Honor Magic 6 Pro kullanıyorum çok memnunum pili muhteşem gidiyor. Tek dezavantajı geniş açı kamera ve ön kamera abartıldıgı kadar iyi değil
En memnun olduğum kısmı pili çok iyi gidiyor ve çok hızlı doluyor. Bi önceki cihazım S23 Ultraydı OneUI ya göre kesinlikle yazılımı Honorun daha stabil ve sade. Genel değerlindirme olarak Bu fiyata alınacak en dolu cihaz bence. Ekranı hiç göz yormuyor parlaklık çok yüksek ve yeterli. Performans zaten üst düzey. Kötü kısmına gelirsek kamerası kesinlikle abartıldıgı gibi değil. Zoom kamerası, geniş açı ve ön kamera fiyatına göre kötü sayılır. Özellikle S23 ultranın ön kamerası buna bin basar. Ama ana kamerası güzel. Renkleri doğal verse daha iyi olur tabi ama dediğim gibi kamerası abartıldıgı kadar değil kesinlikle geri kalan her şeyi on numara cihazınEn iyi ve en kötü özelliği nedir, genel değerlendirme yapabilir misin? Forumdaki tek magic 6 pro kullanıcısı sensin.
Objektif bir yorum olmuş. Hayırlı olsun.En memnun olduğum kısmı pili çok iyi gidiyor ve çok hızlı doluyor. Bi önceki cihazım S23 Ultraydı OneUI ya göre kesinlikle yazılımı Honorun daha stabil ve sade. Genel değerlindirme olarak Bu fiyata alınacak en dolu cihaz bence. Ekranı hiç göz yormuyor parlaklık çok yüksek ve yeterli. Performans zaten üst düzey. Kötü kısmına gelirsek kamerası kesinlikle abartıldıgı gibi değil. Zoom kamerası, geniş açı ve ön kamera fiyatına göre kötü sayılır. Özellikle S23 ultranın ön kamerası buna bin basar. Ama ana kamerası güzel. Renkleri doğal verse daha iyi olur tabi ama dediğim gibi kamerası abartıldıgı kadar değil kesinlikle geri kalan her şeyi on numara cihazın
bütçe varsa yd cihaz alınır 120w evet kayıp ama samsung ultra serisinin batarya çok iyi dayandığı için gün içinde şarj ihtiyacın olmaz ve 120w feda etme karşılığında önemli kazanımların da var kaldı ki kayıt da çıkma durumu var ilerleyen zamanlarda. Ama bana kalırsa s24u al geç 30k ya mis gibi 25u lar 40 küsür olacak aradaki farka değecek bir şey yok 25u da2 seneyi aşkın süredir Xiaomi 12T kullanıyorum, genel olarak memnunum. Pil sağlığı %80 olmasına rağmen 1 günü rahat çıkarıyor. Zaten 120w şarjı olmasından ötürü pil konusunda hiçbir sorunu olmadi cihazin. Performansı, 120hz ekranı şuana kadar üzmedi ancak kamerası ve Xiaomi arayüzü kötü maalesef. Forumda yazılan oneui güzellemelerinden sonra yd s25 ultra alasım var ancak gerek 120w'dan vazgeçecek olmak gerek beklentimi çok yükselttiğimden ötürü hüsrana uğramaktan korkuyorum. Sırf kamera konusunda bile çok memnun kalacagimin farkındayım ancak 4 senedir aynı sensörü kullanan bir firmadan da cihaz da almak istemiyorum. Yd Vivo x200pro da düşünülebilir tabi ama yd cihazlara ne kadar güvenilir bilemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Öncelik sıralamam performans, batarya, kamera. İyi forumlar herkese...
YD cihaz mantıklı evet ama kayıt ne zaman geleceği belli değil, garanti kısmı da soru işareti tabi. Guvenebilecegim bir yer ve kayıt kısmı soru işareti olmasa 3 4 ay bekleyip s25u alırdım ancak değişim kampanyasını kaçırmak istemiyorum. S24u da mantıklı olabilir ancak almışken iyisini alma taraftariyimbütçe varsa yd cihaz alınır 120w evet kayıp ama samsung ultra serisinin batarya çok iyi dayandığı için gün içinde şarj ihtiyacın olmaz ve 120w feda etme karşılığında önemli kazanımların da var kaldı ki kayıt da çıkma durumu var ilerleyen zamanlarda. Ama bana kalırsa s24u al geç 30k ya mis gibi 25u lar 40 küsür olacak aradaki farka değecek bir şey yok 25u da
13 senedir akıllı telefon kullanıyorum bir kez olsun garantiye vermedim. 2 senedir yd oneplus kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Öncesinde 4 sene meizu kullandım meizu olması hariç tamirlik bir sorun yaşamadım. Garanti belgesine vereceğin parayla 2. S24 ultranı alırsın. S25 mi S24 mevzusu şahsi tercih tabi benim önerim 24 olurYD cihaz mantıklı evet ama kayıt ne zaman geleceği belli değil, garanti kısmı da soru işareti tabi. Guvenebilecegim bir yer ve kayıt kısmı soru işareti olmasa 3 4 ay bekleyip s25u alırdım ancak değişim kampanyasını kaçırmak istemiyorum. S24u da mantıklı olabilir ancak almışken iyisini alma taraftariyim
İPhone 15 pro ya geçtim. Oneplus tan iyi bataryası ama yoğun kullanımda günü çıkarmaz gibi. Henüz gün tamamlamadım ilerleyen zamanlarda yazarımOneplus 9. Aşırı memnunum fakat günde 3 kez şarja taktığımdan değiştireceğim sanırsam
iPhone 15 serisinde ısınmadan bahsediliyordu, sanırım herkes için de farklı hissettirmiş. Snadpragon 888'den sonra size nasıl geldi? Belli bir kısmı mı sıcak hissettiriyor yoksa çoğu alanı mı veya hissettiriyor mu?İPhone 15 pro ya geçtim. Oneplus tan iyi bataryası ama yoğun kullanımda günü çıkarmaz gibi. Henüz gün tamamlamadım ilerleyen zamanlarda yazarım
Kurulumda baya ısındı kenar çerçeveler dahi elimi yakıyordu fakat günlük kullanımda ısınma olmuyor. Telefon çabuk soğuyor. Oneplus,ta da benim ısınma şikayetim yoktu pil şikayetim vardı. 15 pro benim kullanımımda rahat rahat bir günü çıkarıyor şu aniPhone 15 serisinde ısınmadan bahsediliyordu, sanırım herkes için de farklı hissettirmiş. Snadpragon 888'den sonra size nasıl geldi? Belli bir kısmı mı sıcak hissettiriyor yoksa çoğu alanı mı veya hissettiriyor mu?