Ekran süresi olarak sağlıklı bir sonuç veremem ama %80 sınırlı modda kullanımda günde 1 kere şarj istiyor.Ne kadar gidiyor ortalama?
Ekran süresi olarak sağlıklı bir sonuç veremem ama %80 sınırlı modda kullanımda günde 1 kere şarj istiyor.Ne kadar gidiyor ortalama?
Redmi Note 4 vardı bizde. Güzel cihazdı.Redmi Note 7 kullanıyorum. 5 yıl oldu genel olarak memnunum artık miadı doldu tabi.
hocam bende iPhone 12imi satıp ya s24 ultra ya da 15 pro max düşünüyorumda kafamda 2 soru takıldıS24 ultra kullanıyorum. S23+ dan geçmiştim. 2k, spen, büyük ekran, zoom özelliği vs çok memnunum. Yd aldım
Hiç servise göndermeyi denedin mi olağanın dışında bir şey 6 saat çalışma süresi.S23 kullanıyorum. Sırf boyutundan dolayı aldım ama memnun değilim. Pili çok kötü söylenenin aksine oyun falan oynamıyorum 720p ve hd ekranda pil tasarruf modunda kullanıyorum sadece spotfy bluetooth kulaklıkla müzik dinliyorum telefon 6 saat çalışıyor toplamda ekran süresi değil çalışma süresi. Kamerası çok yavaş işliyor denklansör gecikmesi çok fazla hareket eden objeleri hep kaçırıyorum xiaomi 13 almadığım için o dönem pişmanım.
Deklanşör gecikmesi normal ama o pil meselesi hiç normal değilS23 kullanıyorum. Sırf boyutundan dolayı aldım ama memnun değilim. Pili çok kötü söylenenin aksine oyun falan oynamıyorum 720p ve hd ekranda pil tasarruf modunda kullanıyorum sadece spotfy bluetooth kulaklıkla müzik dinliyorum telefon 6 saat çalışıyor toplamda ekran süresi değil çalışma süresi. Kamerası çok yavaş işliyor denklansör gecikmesi çok fazla hareket eden objeleri hep kaçırıyorum xiaomi 13 almadığım için o dönem pişmanım.
Bu Wi-Fi'a yavaş bağlanma sorunu düşük seri Xiaomi'lerde mevcut sanırım. Redmi Note 8'de de hem yavaş bağlanıyor hem de ayarlara girmek gerekiyor çoğu zaman. Bu tür uğraşlar ufak ancak bazen de can sıkıyor aslında.Redmi Note 8 Pro. Alalı 5 yıl olacak neredeyse. Zamanının en göze çarpan fiyat performans telefonlarındandı. Genel olarak memnunum. Kamerası beni şahsen tatmin ediyor, oyunlarda ve gündelik işlerde ilk zamanki performansını koruyor. Son zamanlarda başıma çıkardığı tek kayda değer sorun, artık wifiye yavaş bağlanıyor ve sadece wifi ayarlarına girince bağlanabiliyor.
Ne kadar pil süresi alıyorsun genelde, bir de A55 ile karşılaştırma imkanın oldu mu benim gördüğüm A55'in kamerası A54'ten daha kötü her ne kadar benzer sensörleri kullansalar daSamsung a54 kullanıyorum, bir yıldan fazladır tüm beklentilerimi karşılamakta kendisi.
Oneplus 9. Aşırı memnunum fakat günde 3 kez şarja taktığımdan değiştireceğim sanırsamBeni zaten biliyorsunuz. S23 Ultra kullanıyorum. Benim aldığım vakit olan fiyatı düşünüldüğünde genel olarak memnunum ancak kusursuz değil.