Reklam Bannerı

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

Redmi Note 7 kullanıyorum. 5 yıl oldu genel olarak memnunum artık miadı doldu tabi.

S20fe kullanıyorum kamera konusunda memnunum ama ekranı, parmak izi okuyucusu, pili konularında baş ağrıtıcı.

Redmi Note 8 Pro. Alalı 5 yıl olacak neredeyse. Zamanının en göze çarpan fiyat performans telefonlarındandı. Genel olarak memnunum. Kamerası beni şahsen tatmin ediyor, oyunlarda ve gündelik işlerde ilk zamanki performansını koruyor. Son zamanlarda başıma çıkardığı tek kayda değer sorun, artık wifiye yavaş bağlanıyor ve sadece wifi ayarlarına girince bağlanabiliyor.

poco x3 pro kullanıyordum razalet ötesi ağır hantal bi telefon güncelleme desteği kısa sürede kesildi aşırı ısınıyordu ekranı çok kötüydü ve sonuç 1 sene sonunda anakartı yandı bidahada açılmadı sonra Honor90 cihazına geçtim honor ilk başta beni mutlu etti gerek depolaması ekranı arka kamerası olsun ama bu telefonda görüntülü konuşmada ısınıyor kamera 4k60 fps desteği yok ois pek fazla aramadım fotograf konusunda muazzam arada sırada değil günde en az bi kere ağır kullanımda buga giriyor ekran kitleniyor güç tuşuna açıp kapatınca düzeliyor telefon kamera arayüzü çok sade samsung ve xioamideki telefonu kurcalama isteği bu cihazda yok oyun oynarken ısınıyor emulatörde god of war oyunlarını bitirdim 2 tane need for speed oynadım ama çok iyi bi sogutucu takarak nfs de kasıyor telefon genel itabariyle benim ağır kullanımıma uygun değil ben 100 200 gb flimde atarım görüntülü konuşurken oyunda oynarım aynanda şarjada takarım bi yandan multitask kullanırım memlekete gitmeden 150gb lik dizi flim 70gb likte aşşağı yukarı emülatör oyunları yükledim yetti bana bilgisiyar gibi kullanıyorum bana uygun değil canını okuyan biriyim o yüzden bana yetmiyor iyi yanları ekranı aşırı güzel kavisli ekranı hep severidm bişi izlerken içine çekiyor pwm karartma efsane bişi şarjı güzel hızlı doluyor bataryası çok iyi ama şu bişi yaparken gücü prizden çekmeye ayarlayabilsek daha çok şey yapacamda işte :D harbi yazarken farkettim canını okumuşum telefonun

S23 kullanıyorum. Sırf boyutundan dolayı aldım ama memnun değilim. Pili çok kötü söylenenin aksine oyun falan oynamıyorum 720p ve hd ekranda pil tasarruf modunda kullanıyorum sadece spotfy bluetooth kulaklıkla müzik dinliyorum telefon 6 saat çalışıyor toplamda ekran süresi değil çalışma süresi. Kamerası çok yavaş işliyor denklansör gecikmesi çok fazla hareket eden objeleri hep kaçırıyorum xiaomi 13 almadığım için o dönem pişmanım.

S23 kullanıyorum. Sırf boyutundan dolayı aldım ama memnun değilim. Pili çok kötü söylenenin aksine oyun falan oynamıyorum 720p ve hd ekranda pil tasarruf modunda kullanıyorum sadece spotfy bluetooth kulaklıkla müzik dinliyorum telefon 6 saat çalışıyor toplamda ekran süresi değil çalışma süresi. Kamerası çok yavaş işliyor denklansör gecikmesi çok fazla hareket eden objeleri hep kaçırıyorum xiaomi 13 almadığım için o dönem pişmanım.
Hiç servise göndermeyi denedin mi olağanın dışında bir şey 6 saat çalışma süresi.

Deklanşör gecikmesi normal ama o pil meselesi hiç normal değil

Redmi Note 8 Pro. Alalı 5 yıl olacak neredeyse. Zamanının en göze çarpan fiyat performans telefonlarındandı. Genel olarak memnunum. Kamerası beni şahsen tatmin ediyor, oyunlarda ve gündelik işlerde ilk zamanki performansını koruyor. Son zamanlarda başıma çıkardığı tek kayda değer sorun, artık wifiye yavaş bağlanıyor ve sadece wifi ayarlarına girince bağlanabiliyor.
Bu Wi-Fi'a yavaş bağlanma sorunu düşük seri Xiaomi'lerde mevcut sanırım. Redmi Note 8'de de hem yavaş bağlanıyor hem de ayarlara girmek gerekiyor çoğu zaman. Bu tür uğraşlar ufak ancak bazen de can sıkıyor aslında.

S22 kullanıyorum ve tahmin edeceğiniz gibi batarya sorununu ben de yaşıyorum ama oyun oynamadığım sürece 5 - 5buçuk saat ekran süresi alıyorum ve bu bana gün boyunca yetiyor kullanıma bağlı olarak akşam bir kez daha taktığım oluyor ancak kamerası gerçekten yeni çıkan cihazlara bile taş çıkartıyor o konuda hakkını yememek gerek, kamerası bence batarya sorununu nötrlemeye yetiyor f/p olarak rakipsiz görüyorum.

Düz iphone 14 saçma apple politikaları hariç memnunum en ufak ısınmada şarj 80 den sonra dolmuyor eski iphone 6 da böyle değildi fiyatına göre de büyük eksikleri var bana lazım olmadığı için bana sorun olmuyor

Samsung a54 kullanıyorum, bir yıldan fazladır tüm beklentilerimi karşılamakta kendisi.

Samsung a54 kullanıyorum, bir yıldan fazladır tüm beklentilerimi karşılamakta kendisi.
Ne kadar pil süresi alıyorsun genelde, bir de A55 ile karşılaştırma imkanın oldu mu benim gördüğüm A55'in kamerası A54'ten daha kötü her ne kadar benzer sensörleri kullansalar da

Poco f2 pro memnunum snapdragon 865 hala kasma donma yapmadan devam ediyor ancak yurtdışı cihaz olduğu için btkdan mesaj geldi kısa süre sonrada kapandı birazda eskidiği için artık değiştirmeyi düşünüyorum ancak hala karar veremedim

Xiaomi 13Tpro 12/512GB kullanıyorum 8 aydır. Pilinden ve 120w şarz aletinden çok memnunum. Kamerada pro modda resim çekerken zoom yapılmaması kötü. normal modda fena değil zoom odağı fena değil. gece cekimi idare eder. bunları söylememim sebebi kardeşimde S21U var onun kamerası karşısında benimkinin baya geri kalması.
En büyük sıkıntı şebeke/wifi farketmeksizin internet hızının kötü olması (internet hızını göster dediğimde şebeke max.500kb wifi'de 2mb hız görmem. bu değerler normal mi?)

Ekli dosyalar

• a.webp
    a.webp
    8.8 KB · Görüntüleme: 17
Geri